Kendte30. april 2020

Carmen Electras vilde fortid: Vi havde sex alle vegne

Carmen Electra åbner op om sit forhold til Dennis Rodman og ikke mindst parrets vilde sexliv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/carmen_electra.png
 Foto: MEGA

Den 48-årige "Baywatch"-stjerne lægger ikke fingrene imellem, da hun i et interview med L.A. Times lystigt fortæller om, hvor meget sex hun havde, da hun var kærester med basketballspilleren Dennis Rodman.

Særlig én dag står tydeligt i Carmens hukommelse.

Dennis Rodman, der dengang spillede basketball for holdet Chicago Bulls, havde nemlig skaffet sig adgang til det stadium, hvor holdet hørte til i Chicago, og det fik parret til at kaste sig ud i en række spændende sexeskapader.

- En dag, da Bulls havde en fridag fra træningen, sagde Dennis, at han havde en overraskelse til mig, fortæller Carmen Electra.

- Han bandt bind for mine øjne, og vi kørte afsted på hans motorcykel. Da han endelig tager bindet væk, er vi på Bulls' træningsområde.

Og derfra gav parret den gas.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/carmen-dennis.png
 Foto: MEGA

Ni dages ægteskab blev det til mellem Carmen Electra og den tidligere basketballspiller Dennis Rodman her fotograferet sammen i 1998. (Foto: MEGA)

- Det var vanvittigt. Det var som to børn i en slikforretning. Vi spiste is fra fryseren og havde stort set sex over det hele. I fysioterapirummet, i træningsrummet, selvfølgelig på plænen, siger hun og afslører desuden, at hun er helt sikker på, at Dennis Rodman gav den alt, hvad han kunne den dag.

- For at være helt ærlig, så tror jeg ikke, at han nogensinde har trænet så hårdt i hele sit liv.

Damn, Carmen!

Dennis Rodman og Carmen Electra slog pjalterne sammen i 1998 og var gift i intet mindre end - og hold nu godt fast - ni dage, før de blev sepereret. Et år senere blev skilsmissen færdigggjort.

Sponsoreret indhold