Kendte23. august 2018

27-årig filmede sex med svigermor og sendte videoen til sin eks

En 27-årig mand blev tirsdag dømt for blufærdighedskrænkelse og trusler, efter at han havde filmet et samleje mellem sig selv og sin tidligere svigermor, hvorefter han sendte den pikante video til sin ekskæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20140221-100640-5_51mb.jpg
 Foto: Ritzau/Scanpix

En 27-årig mand blev tirsdag idømt 50 dages betinget fængsel ved Retten i Hjørring, efter at han havde filmet et samleje mellem sig selv og sin tidligere svigermor, hvorefter han sendte den pikante video til sin ekskæreste.

Det skriver Nordjyske.dk.

Den usædvanlige sag tog sin begyndelse for to år siden, hvor forholdet mellem den nu dømte mand og hans daværende kæreste begyndte at blive turbulent. Det var også i slutningen af det år, at den i dag 27-årige optog sexvideoen med svigermor på sin mobiltelefon.

Det var dog først i oktober sidste år, at han sendte videoen til ekskæresten – med egne ord, fordi han ”ville have noget på hende” og vise ekskæresten, hvad hendes mor ”havde lavet”.

Den 27-årige mand mente nemlig, at hans svigermor havde udsat ham for hetz gennem en længere periode, og derfor valgte han altså at sende videoen til ekskæresten.

Manden blev foruden blufærdighedskrænkelse også dømt for trusler. Omtrent samme tidspunkt som han sendte sexvideoen til sin ekskæreste, truede han sin tidligere svigermor på livet.

Manden erkendte både at have filmet og sendt videoen af svigermoren uden at have hendes samtykke. Han erkendte også, at han havde truet hende på livet.

Den 27-årige valgte at modtage dommen.

Sponsoreret indhold