Kendte30. april 2017

24-årig kvinde har det mest SKRÆMMENDE forbryder-foto

En amerikansk kvindes forbryder-foto gik tidligere på ugen viralt, efter at hun blev anholdt i South Carolina. Kvinden er nemlig ikke kun udstyret med talrige tatoveringer – hun har også valgt at få sine øjne tatoverede. Se billedet lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/18118601_1327082734005505_5237820624839676718_n.jpg
 (Foto: Lancaster County Sheriff's Office SC/Facebook)

Morgan Joyce Varn blev tidligere på ugen anholdt og sigtet for både kidnapning og røveri i den amerikanske delstat South Carolina.

Men det er ikke kun de alvorlige lovovertrædelser, der har fået folk til at spærre øjnene op.

Den 24-årige kvindes forbryderfoto har i den grad fået folk til at kigge en ekstra gang.

Hendes foto er nemlig ganske skræmmende.

Årsagen er ikke kun de talrige tatoveringer, der dækker Morgan Joyce Varns hals og pande. Det skræmmende ved forbryder-fotoet er i særdeleshed hendes øjne – for den unge kvinde har også valgt at få det hvide i øjnene tatoveret helt sort.

Den unge kvinde blev anholdt sammen med en 23-årig medskyldig, Mikael Robinson. De er begge sigtet for at have brudt ind hos en mand, som de holdt kidnappet, mens de blandt andet stjal hans penge og mobil.

Efterfølgende lagde Lancaster County Sheriff's Office de to forbryder-fotos på Facebook - og der gik ikke længe, før at Morgan Joce Varns billede gik viralt.

Det er som bekendt ikke første gang, at et forbyder-foto er gået viralt. De fleste husker formentlig historien om amerikanske Jeremy Meeks, der i juni 2014 blev anholdt af politiet i Weston Ranch-området i Stockton, Californien.

Efterfølgende lagde ordensmagten billedet af Jeremy Meeks på deres Facebook-side, og her gik der ikke længe, før at det væltede ind med kommentarer fra kvinder, der mente, at forbryderen var ”frækkere, end politiet tillader”.

Jeremy Meeks isblå øjne og markerede kindben blev da også bemærkede af andre. I dag arbejder han således som model og har skiftet tilværelsen som kriminel ud med et liv som mangemillionær.

Herunder kan du se billeder af hans første tur ned ad catwalken:

Jeremy Meeks første catwalk

Sponsoreret indhold