Kendte15. juni 2016

Se billedet: Nu er "verdens frækkeste forbryder" model

Han blev kendt som ”verdens frækkeste forbryder” – og modelbureauer fra hele verden stod i kø for at få fingre i ham, da han blev løsladt fra fængslet. Nu har amerikanske Jeremy Meeks så haft sin første modelopgave – se resultatet her
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.10812404.jpg
 (Foto: All Over)

Normalt siger man, at det ikke betaler sig at være kriminel. Men historien om amerikanske Jeremy Meeks sår i den grad tvivl om dét ordsprog.

For den kriminelle Jeremy Meeks, der tilbage i juni 2014 blev døbt "frækkere end politiet tillader" på grund af sit gode udseende, har nemlig indkasseret sin første løn som model.

Jeremy Meeks, hvis forbryderbillede gik verden rundt for to år siden, har nemlig scoret en eftertragtet modelkontrakt med modelbureaet White Cross Management – og for nylig poserede han så første gang foran kameraet.

… og det lader til, at kvinderne (stadig) er vilde med badboy’en. I hvert fald er hans billede blevet ’liket’ over 23.000 gange på blot et døgn.

#warriors #dubnation #hometeam

Et billede slået op af JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) den

13. Jun 2016 kl. 4:51 PDT

Tilbage i februar 2015 blev Jeremy Meeks idømt 27 måneders fængsel for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse – men den frække forbryder med de isblå øjne var nok ikke særlig nervøs for, hvad fængselsstraffen ville betyde for hans fremtid.

Han havde nemlig allerede modtaget et hav af jobtilbud fra forskellige modelbureauer – og årsagen var blandt andet hans isblå øjne og markerede kindben.

Modelbureauerne var overbeviste om, at den i dag 32-årige badboy kan konkurrere med andre populære (og ikke kriminelle) modeller - og interessen fra kvinder over hele verden vidnede da også om, at der var en strålende karriere i vente for Jeremy Meeks.

Kvinder verden over kunne nemlig ikke kunne få øjnene fra den kønne kriminelle, efter at det obligatoriske mugshot-billede af ham var blevet lagt på Stockton Police Departments Facebook-side i midten af juni 2014 - mange var ikke sene til at konkludere, at Jeremy Meeks simpelthen bare var "frækkere end politiet tillader".

Og den frække – og ny løsladte – forbryder er da også godt i gang med sin modelkarriere.

Se flere billeder af ham i galleriet herunder:

Jeremy Meeks - Billeder fra anholdelse og modeltid

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_107.png

Sponsoreret indhold