Verdens frækkeste forbryder deler foto af søn - nettet går amok

Kvinder verden over kunne ikke kunne få øjnene fra den kønne kriminelle, efter at det obligatoriske mugshot-billede af ham var blevet lagt på Stockton Police Departments Facebook-side i midten af juni 2014 - mange var ikke sene til at konkludere, at Jeremy Meeks simpelthen bare var \

Kvinder verden over kunne ikke kunne få øjnene fra den kønne kriminelle, efter at det obligatoriske mugshot-billede af ham var blevet lagt på Stockton Police Departments Facebook-side i midten af juni 2014 - mange var ikke sene til at konkludere, at Jeremy Meeks simpelthen bare var "frækkere end politiet tillader".

(Foto: All Over)

Da kriminelle Jeremy Meeks tilbage i juni 2014 blev anholdt af politiet og fik sit forbryderbillede lagt på Stockton Police Departments Facebook-side, havde han næppe regnet med, at det blev startskuddet til en glødende modelkarriere.

For modelbureauerne – og ikke mindst kvinderne – kunne simpelthen ikke tage øjnene fra den frække fyr med de isblå øjne og markerede kindben.

Takket været sit forbryderfoto scorede Jeremy Meeks et eftertragtet modeljob, mens kvinderne bønfaldt om at komme på date med ham. Men kvinderne må dog sukke en del efter ham – for Jeremy Meeks har en kæreste. Og en meget bedårende søn.

For nylig delte han så et billede af sin lille guldklump – og det fik (naturligvis) nettet til at gå amok endnu engang. Kvinderne synes nemlig, at den lille spirrevip er helt uimodståelig. Og det synes vi faktisk også.

Tilbage i februar 2015 blev Jeremy Meeks idømt 27 måneders fængsel for blandt andet ulovlig våbenbesiddelse – men den frække forbryder var nok ikke særlig nervøs for, hvad fængselsstraffen ville betyde for hans fremtid. Han havde nemlig allerede skrevet kontrakt med modelbureaet White Cross Management.

Modelbureauet var overbeviste om, at den i dag 32-årige badboy kan konkurrere med andre populære (og ikke kriminelle) modeller - og interessen fra kvinder over hele verden vidner da også om, at der er en strålende karriere i vente for Jeremy Meeks.

 

 

#minime

Et billede slået op af JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) den

6. Jul 2016 kl. 11:52 PDT

 

 

Se flere billeder af ham i galleriet herunder:

Jeremy Meeks - Billeder fra anholdelse og modeltid

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close