Kendte15. august 2022

1 mio. kr. til Bendtner

Den tidligere fodboldstjerne kæmper for at få nedbragt gælden i sit firma.
Nicklas Bendtner er langt fra tidligere tiders lønninger. Sidste år trillede en million kroner ind i hans firma.
Nicklas Bendtner er langt fra tidligere tiders lønninger. Sidste år trillede en million kroner ind i hans firma.
 Foto: Thomas Laursen

Efter mange år med gigantiske lønninger har hverdagen ramt Nicklas Bendtner.

Den 34-årige tidligere landsholdsspiller havde sidste år en indtjening på 1.032.844 kr. i sit firma Selskabet NB af 9. december 2010 ApS.

Forrige år - i 2020 - var bruttofortjenesten på under 190.000 kr., så der er tale om en enorm fremgang. Men i Bendtner-målestok er der tale om pebernødder, for da den veldriblende dansker spillede i Arsenal, tjente han angiveligt 22 mio. kr. om året.

Bendtner har i 2021 ikke hævet hverken løn eller udbytte. Al indtjening bortset er gået til at nedbringe anpartsselskabets gæld på over 6 mio. kr. - bortset fra betaling af 300.000 kr. til Skattemyndighederne.

Den million, som Bendtner scorede sidste år, kommer fra "marketing-, event- og profileringsvirksomhed " - det vil sige tv-underholdning.

Sammen med ekskæresten Philine åbnede han dørene til sit liv i Discovery+-serien "Bendtner og Philine". Selv om de ikke er kærester mere, så fortsatte serien på kanalen.

Pengene, som Bendtner tjener på at lade et tv-hold følge ham, falder på et tørt sted. Selskabskapitalen er nemlig i minus. Der skal tjenes en håndfuld millioner endnu, førend der atter er balance i regnskabet.

I forsøget på at overleve økonomisk udenfor fodboldbanen, forsøger den skandaleramte eksfodboldspiller at sælge sin landejendom i Hørsholm. I maj lånte han af Danske Bank over 12 mio. kr. mod pant i ejendommen. Den 427 kvadratmeter store bolig kan købes for 35 mio. kr.

Sponsoreret indhold