Kendte 15. august

1 mio. kr. til Bendtner

Den tidligere fodboldstjerne kæmper for at få nedbragt gælden i sit firma.
Nicklas Bendtner er langt fra tidligere tiders lønninger. Sidste år trillede en million kroner ind i hans firma.

Nicklas Bendtner er langt fra tidligere tiders lønninger. Sidste år trillede en million kroner ind i hans firma.

Foto: Thomas Laursen

Efter mange år med gigantiske lønninger har hverdagen ramt Nicklas Bendtner.

Den 34-årige tidligere landsholdsspiller havde sidste år en indtjening på 1.032.844 kr. i sit firma Selskabet NB af 9. december 2010 ApS.

Forrige år - i 2020 - var bruttofortjenesten på under 190.000 kr., så der er tale om en enorm fremgang. Men i Bendtner-målestok er der tale om pebernødder, for da den veldriblende dansker spillede i Arsenal, tjente han angiveligt 22 mio. kr. om året.

Bendtner har i 2021 ikke hævet hverken løn eller udbytte. Al indtjening bortset er gået til at nedbringe anpartsselskabets gæld på over 6 mio. kr. - bortset fra betaling af 300.000 kr. til Skattemyndighederne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den million, som Bendtner scorede sidste år, kommer fra "marketing-, event- og profileringsvirksomhed " - det vil sige tv-underholdning.

Sammen med ekskæresten Philine åbnede han dørene til sit liv i Discovery+-serien "Bendtner og Philine". Selv om de ikke er kærester mere, så fortsatte serien på kanalen. 

Pengene, som Bendtner tjener på at lade et tv-hold følge ham, falder på et tørt sted. Selskabskapitalen er nemlig i minus. Der skal tjenes en håndfuld millioner endnu, førend der atter er balance i regnskabet.

I forsøget på at overleve økonomisk udenfor fodboldbanen, forsøger den skandaleramte eksfodboldspiller at sælge sin landejendom i Hørsholm. I maj lånte han af Danske Bank over 12 mio. kr. mod pant i ejendommen. Den 427 kvadratmeter store bolig kan købes for 35 mio. kr.

Sponsoreret indhold