Reality25. maj 2021

Nicklas Bendtner: Jeg savner Philine

Kendissen indrømmer, at han savner eksen rigtig meget.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff gik for nylig hver til sit, og offentligheden har fulgt bruddet både i medierne og i realityparrets tv-program, "Bendtner & Philine", der kører på Discovery+.

I seneste afsnit af realityshowet fortæller en ærlig Nicklas Bendtner seerne om sine følelser:

- Jeg savner ikke hverdagen med Philine, men jeg savner hende rigtig meget, siger han til kameraet.

Fodboldstjernen afslører også, hvorfor han ikke skal være i et parforhold med den populære model.

- Jeg vil bare ikke gå på kompromis med den måde, jeg gerne vil leve på. Hvis ikke det er muligt (at være i forholdet, red.), så kan jeg sagtens være kynisk og kold og cutte ting fra hurtigt, indrømmer Nicklas Bendtner i programmet.

Tidligere i år fortalte Philine Roepstorff, at det netop var hans levemåde, der udfordrede deres liv sammen. Counter Strike og drukture spændte ben for hendes ønsker om en succesrig hverdag.

- Det er overraskende nemt ikke at forvente noget af ham, og det tror jeg hænger sammen med, den tid, der har været, hvor han har sat overliggeren så lavt. Bare han gør det mindste, får han jo en klapsalve, sagde hun dengang.

- En anden ting er, når man er så skuffet, som man er over en situation, så kan han ikke overraske mere. Jeg kan ikke blive mere skuffet.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/89919431_244565346558581_8000880621922549760_n.jpg
 Foto: Discovery Networks/Nicolas Tobias Følsgaard

Nicklas og Philines parforhold er hovedpersonen i deres fælles realityprogram. Foto: Discovery

I "Bendtner & Philine" har trofaste seere længe kunnet følge parrets op- og nedture. Blandt andet den krise, der fulgte, efter Nicklas var Philine utro, eller da modellen fik fjernet sin kærestetatovering.

I 2019 fik hun skrevet hans kælenavn "lord" i nakken som en hyldest til den tidligere landsholdsspiller, men sidste år skulle tussen væk, selv om parret på det tidspunkt stadig var kærester.

- Jeg synes, man skal gøre sig fortjent til at stå på min krop, og det synes jeg ikke, han har gjort lige pt., så nu vil jeg bare gerne have den væk, fortalte Philine Roepstorff i Discovery-programmet.

Nicklas Bendter understreger også i tv-serien, at forholdet bar præg af for meget støj og fokus på de forkerte ting.

Sponsoreret indhold