Hollywood23. marts 2018

Se billederne: Zayn Maliks nye, vilde look

Nyligt single Zayn Malik har fået en drastisk makeover
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.09028733.jpg
 Foto: All Over Press

Zayn Malik, 25, er britisk-pakistansk, og det kan især ses på hans mørke hår. Men for tiden er sangerens karakteristiske mørke lokker afløst af en mere lys version.

GALLERI: Se alle billederne af Zayn Maliks nye look i galleriet nederst på siden.

Tirsdag blev det tidligere One Direction-medlem fotograferet ude foran en stripklub i Miami, hvor han var ved at indspille sin seneste musikvideo.

Under en rygepause fremviste sangeren sit nye look: Hans hår og skæg er afbleget helt lyst, mens hans bryn stadig er helt mørke.

Artiklen fortsætter under billedet.

Forleden delte Zayn Malik selv et billede af sin nye look med sine 27,5 mio. følgere på Instagram. Her var transformationen dog kun delvis, da hans skæg stadig var mørkt.

I midten af marts meddelte Zayn Malik og Gigi Hadid, at de var gået hver til sit.

I to år var sangeren og supermodellen et af de mest feterede par i Hollywood, men nu er det forbi mellem dem. Det var parret selv, der annoncerede bruddet på deres Twitter-profiler. – Gigi og jeg har haft et meget kærligt, meningsfyldt og sjovt forhold, og jeg har meget stor respekt og beundring for Gigi som kvinde og ven. Hun har en fantastisk sjæl. Jeg er meget taknemlig over, at vores fans respekterer denne vanskelige beslutning, vi har truffet, og vores ønske om fred og privatliv i denne stund. Vi elsker jer, skrev det tidligere One Direction-medlem Zayn Malik på sin Twitter-profil.
Gigi bruger heller ikke andet end rosende vendinger om sin eks. – Meddelelser om brud virker ofte upersonlige, for man kan på ingen måde sætte ord på, hvad to mennesker oplever sammen over et par år ... Ikke bare i forholdet, men i livet generelt. Jeg er for evigt taknemlig for kærligheden, tiden og de livslæringer, som ”Z” og jeg har delt. Jeg vil intet andet end det bedste for ham og vil fortsætte med at støtte ham som en ven, som jeg har kæmpe respekt og kærlighed for, skriver modellen på sin Twitter.
Rygterne om en romance opstod i november 2015, da parret forlod American Music Awards sammen. De bekræftede dog først deres forhold i maj 2016, da de gik sammen på den røde løber til Met Gala.

Se alle billederne af Zayn Maliks nye look i galleriet:

Zayn Maliks nye look - marts 2018

Sponsoreret indhold