Hollywood4. marts 2018

Dette billede af Zayn Malik vækker bekymring hos fans

Et billede af en alt for tynd Zayn Malik får fans til at slå alarm
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08990385.jpg
 Foto: All Over Press

Zayn Malik, 25, lagde for nylig en lang række billeder af sig selv i bar overkrop på sin Instagram-profil, men i stedet for at vække begejstring blandt hans mange fans, så har det vakt bekymring.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Du gør skade på dig selv... Du ryger meget, og det ser ud til, at du ikke spiser nok... Vær sød at tænke over det, skriver en bekymret fan på Instagram.

- Jeg kan slet ikke stoppe med at bekymre mig om dig. VÆR SØD at spise godt, sove godt ov bare være sund, for jeg desværre på fornemmelsen, at det er du ikke. Vær sød at være okay, Zaddy, stemmer en anden fan i.

Artiklen fortsætter under billedet.

I sin selvbriografi "Zayn" åbnede sangeren selv op for, at han tidligere havde kæmpet med en spiseforstyrrelse.

I bogen fortalte han, at han mens han var på turné med One Direction kunne gå flere dage uden at spise.

- Det blev ret alvorligt, men på det tidspunkt anerkendte jeg ikke, hvad det var, fortæller Zayn Malik i sin selvbiografi.

- Når jeg ser tilbage på billeder af mig selv... Kan jeg se, hvor syg jeg var, skriver Malik i sin selvbiografi og hentyder til den sidste One Direction-turné i 2014, som han var med på, inden han i 2015 forlod bandet.

- Arbejdsbyrden og tempoet på livet på landevejen sat sammen med presset og belastningen fra alt, som foregik i bandet, havde en dårlig indflydelse på mine spisevaner. Mad var noget, jeg kunne kontrollere, så det gjorde jeg, konkluderer Zayn Malik i sin bog.

Heldigvis vendte Zayn Malik den synkende skude, da han i foråret 2015 valgte at forlade One Direction.

- Jeg kom tilbage til Storbritannine og tilbragte noget tid med min mor og fik en masse omsorg og kærlighed, og hun lavede mad til mig, og jeg fandt tilbage, mentalt, til mange af de ting, jeg havde mistet, fortalte Malik dengang til The Sun.

I galleriet kan du se flere billeder af Zayn Malik:

Zayn Malik (billeder bare af ham)

Sponsoreret indhold