Hollywood17. marts 2018

Zayn har fået tatovering i nakken - men ligner den en rottehale?

Zayn Malik, der forleden annoncerede bruddet fra Gigi Hadid, har ladet sig tatovere – og det er ikke en hvilken som helst tatovering, som den 25-årige musiker har fået. Hans tatovering (der skal forestille en rose) ligner nemlig en rottehale, hvis du spørger hans fans. Se selv den nye tus her – og bedøm selv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/zayn_malik_1.jpg
 (Foto: Instagram/Zayn Malik)

Den tidligere One Direction-stjerne Zayn Malik har “fejret” sit nyvundne singleliv med en ny tatovering. Den 25-årige musiker har således ladet sig tusse i nakken, hvor han har fået tatoveret en stor, sort rose.

Der er dog flere af hans over 27 millioner følgere på Instagram, der har bemærket noget pudsigt ved den nye tus. Flere mener nemlig, at rosens stilk mere ligner en rottehale end stilken på en rose.

Hvad mener du? Deltag i debatten nederst i denne artikel.

”Rotte-rosen” er langt fra den eneste tatovering, der pryder Zayn Maliks 25-årige krop. Begge hans arme og ben er således godt tusset til – og det samme kan man også sige om hans overkrop.

Det var i tirsdags, at Zayn Malik annoncerede, at han og Gigi Hadid havde brudt med hinanden. Det skete på Twitter, hvor den tidligere One Direction-stjerne fortalte, at de ikke længere var kærester, men at han stadig havde stor respekt for Gigi Hadid, som han kaldte en ”fantastisk kvinde”.

- Gigi og jeg har haft et meget kærligt, meningsfyldt og morsomt forhold, og jeg har meget stor respekt for Gigi som kvinde og ven. Hun er så fantastisk. Jeg er meget taknemlig over, at vores fans respekterer denne vanskelige beslutning, vi har truffet og vores ønske om fred og privatliv i denne stund. Vi elsker jer, skrev Zayn om bruddet.

Fredag var det så Gigi Hadid, der satte ord på bruddet fra musikeren. Det skete også på Twitter, hvor hun skrev følgende:

- Meddelelser om brud mellem par virker ofte meget upersonlige, fordi der ikke rigtig er nogen måde at sætte ord, hvad to mennesker kan opleve sammen i løbet af nogle få år.. ikke kun i et kæresteforhold men i livet generelt. Jeg er for evigt taknemmelig for kærligheden, tiden og det liv, Zayn og jeg delte med hinanden. Jeg ønsker ikke andet end det bedste for ham og vil blive ved med at støtte ham som en ven, som jeg har utrolig stor respekt for ham og kærlighed til ham. Hvad angår fremtiden, så sker der, hvad der sker, skriver Gigi Hadid på Twitter.

Rygterne om deres romance begyndte at løbe tilbage i november 2015, da de forlod en fest sammen i forbindelse med American Music Awards sammen.

Det var dog først i maj 2016, at de bekræftede forholdet, da de kom sammen på den røde løber ved Met Gala.

- For første gang i vores liv, er vi begge i et forhold, hvor vi deler de samme interesser uden for arbejdslivet, og det er meget vigtigt. Vi laver mad og kunst sammen og er hinandens bedste venner. Vi føler, at vi kan tale om alt med hinanden, og at vi kan lære af hinanden, har Hadid tidligere sagt til ES Magazine.

Og kærligheden var gengældt.

- Hun er super intelligent. Jeg tror, det er derfor, det går så godt, sagde Malik om Gigi.

Ifølge The Sun er det dog de to superstjerners pressede programmer, der er en medvirkende årsag til, at parret nu er gået fra hinanden.

I september besøgte Gigi Hadid Magasin i København, og ved den lejlighed lovede hun SE og HØRs reporter at tage Zayn med til København ved et senere besøg.

Du kan se eller gense interviewet herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Zayn Malik (billeder bare af ham)

Sponsoreret indhold