Forbi igen: Zayn Malik og Gigi Hadid går fra hinanden

Det er angiveligt forbi mellem Gigi Hadid og Zayn Malik - igen...

Det er angiveligt forbi mellem Gigi Hadid og Zayn Malik - igen...

Foto: MEGA

Allerede i sidste uge svirrede rygterne om, at det atter var forbi mellem Zayn Malik, 25, og Gigi Hadid, 23 - og nu hævder amerikanske Us Weekly, at bruddet er en realitet. 

Flere kilder bekræfter over for det amerikanske ugeblad, at sangeren og hans model igen er gået fra hinanden. Parret sluttede deres forhold i marts, men fandt sammen igen efter en pause på små tre måneder - og nu er det altså forbi igen, igen.

- Det er forbi, røber en kilde over for Us Weekly.  

- De kunne godt finde sammen igen, men lige nu er det slut, tilføjer insideren. 

En anden kilde fortæller til ugebladet, at parret prøvede "hårdt på at få det til at fungere", men at det tidligere One Direction-medlem "har mange problemer, som hun ikke kunne hjælpe ham gennem". 

- Hun afskar sig fra alle sine venner, hver gang de var sammen, forklarer kilden. 

- Hun fokuserede al sin energi på ham, men det blev bare for meget, lyder det yderligere. 

Malik og Hadid blev først kædet sammen i efteråret 2015. Efter to år sammen annoncerede parret i marts 2018, at de var gået fra hinanden.

Artiklen fortsætter under tweetet. 

- Gigi og jeg har haft et meget kærligt, meningsfyldt og morsomt forhold, og jeg har meget stor respekt for Gigi som kvinde og ven. Hun er så fantastisk. Jeg er meget taknemlig over, at vores fans respekterer denne vanskelige beslutning, vi har truffet og vores ønske om fred og privatliv i denne stund. Vi elsker jer, skrev Zayn dengang på Twitter.

Parret kunne dog ikke undvære hinanden, og små tre måneder senere fandt de sammen igen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close