Gigi Hadid svarer igen efter kritik af hendes forhold til Zayn

Det har længe svirret med rygter, men den skulle være god nok. Gigi og Zayn er sammen igen.

Det har længe svirret med rygter, men den skulle være god nok. Gigi og Zayn er sammen igen.

Foto: All Over Press

Gigi Hadid og Zayn Malik har haft deres op- og nedture i løbet af 2018.  

Tilbage i marts gik de fra hinanden, inden de igen fandt sammen i starten af sommeren

I dag er de stadig sammen, men på det seneste har Gigi måtte finde sig i, at folk sviner hende til på de sociale medier på grund af forholdet til Zayn.

I går aftes fik hun dog nok, da hun svarede en fan igen på Instagram. 

- Confession: Gigi gør alt for promovering. Faktum er, at Zayn aldrig kommer til at følge hende eller poste et billede af hende på Instagram igen, skriver en bruger, der hedder Exposingfakeasszigii, på Instagram. 

Artiklen fortsætter efter billedet


 

Det fik dog Gigi til at svarer igen i kommentarfeltet. 

- Det ser ud til, at I tagger mig på et billede hver dag. Please stop. Det er bare negativitet. Jeg har virkelig ikke noget had til jer, jeg ved bare, at der er en smuk verden at leve i istedet for at prøve at dissekere et forhold mellem to mennesker, som du slet ikke kender, og som du ikke ser 99% af, skriver Hadid i sin kommentar. 

Her kommer hun også ind på, at Zayn slet ikke behøver at følge hende på Instagram, for at hun ved, at han elsker ham.

- For en, der er inaktiv på Instagram, så har jeg ikke brug for hans follow. Mine øjne er tatoveret på hans bryst, skriver hun. 

Efter Gigis kommentar og de amerikanske mediers opmærksomhed er Instagram-profilen blevet slettet. 

Artiklen fortsætter efter billedet af Gigis kommentar 
Det gjorde Zayn på Twitter. 
 
- Gigi og jeg har haft et meget kærligt, meningsfyldt og morsomt forhold, og jeg har meget stor respekt for Gigi som kvinde og ven. Hun er så fantastisk. Jeg er meget taknemlig over, at vores fans respekterer denne vanskelige beslutning, vi har truffet og vores ønske om fred og privatliv i denne stund. Vi elsker jer, skrev Zayn.
 
Artiklen fortsætter efter tweetet
Også Gigi Hadid valgte at kommentere bruddet på Twitter. 
 
- Meddelelser om brud mellem par virker ofte meget upersonlige, fordi der ikke rigtig er nogen måde at sætte ord, hvad to menesker kan opleve sammen i løbet af nogle få år.. ikke kun i et kæresteforhold men i livet generelt. Jeg er for evigt taknemmelig for kærligheden, tiden og det liv, Zayn og jeg delte med hinanden. Jeg ønsker ikke andet end det bedste for ham og vil blive ved med at støtte ham som en ven, som jeg har utrolig stor respekt for ham og kærlighed til ham. Hvad angår fremtiden, så sker der, hvad der sker, skrev modellen.
 
Artiklen fortsætter efter tweetet
Allerede i april - en måned efter bruddet - overnattede det tidligere One Direction-medlem hos sin eks, og da der dukkede billeder op af de to i tæt nærkontakt senere i april blev der yderligere fyret op under rygterne om, at sangeren og modellen atter danner par. 

Amerikanske TMZ kunne nemlig vise billeder af de to (tidligere) turtelduer, der kysser på gaden i New York City.

Du kan se flere billeder af Gigi Hadid i galleriet herunder

Gigi Hadid fra teenager til voksen

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close