Hollywood26. november 2015

Se alle billederne: Gigi Hadid og Zayn Malik dater

Datealarmen lyder på pigeværelser verden over: Gigi Hadid og Zayn Malik dater
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gigi-hadid-og-zayn-malik-nyt-par-dater.jpg
 Foto: All Over

Sammen udgør modellen Gigi Hadid og den tidligere One Direction-sanger Zayn Malik et meget smukt par, og verden over høres der garanteret små hvin, når fans opdager, at de to stjerner er dater hinanden.

Det hele begyndte, da Gigi Hadid og Zayn Malik var til fest hos Justin Bieber efter den amerikanske Grammy-prisuddeling, American Music Awards, hvor de forlod festen sammen. Herefter er det gået stærkt.

Ifølge avisen The Sun tilbragte parret fornylig to nætter sammen på Bowery Hotel i New York, og i galleriet herover er Gigi Hadid og Zayn Malik fotograferet foran The Nice Guy i L.A., hvor de har været på date.

Ifølge E! spiste de sammen med Gigis søster, Bella, men det holdt ikke de to stjerner fra at flirte efter alle kunstens regler.

- Gigi og Zayn kunne ikke holde fingerene fra hinanden. De holdt i hånd under bordet, hviskede hinanden i øret, og Zayn havde hånden på Gigis ben, fortæller en anden gæst på restauranten.

- Gigi var så fastlåst til ham, at hun endda fulgte med ham ud på terrassen til en rygepause. Gigi og Zayn sad ved siden af hinanden og så ud som et par, de grinede og havde det sjovt.

Paparazzofotograferne har været flittige, for nederst i artiklen kan du se levende billeder af Gigi Hadid og Zayn Malik, som både ankommer sammen til The Nice Guy og forlader stedet sammen i en taxa.

Med alle de billeder, videoer og historier fra diverse medier, der pludselig vælter frem i disse dage, er det intet under, at Gigi Hadid og Zayn Maliks fans er noget oppe at køre over nyheden.

Samtidig spår gossipbloggen Lainey Gossip, at parret vil blive lige så stort som Britney Spears og Justin Timberlake i deres tid var det.

Gigi Hadid, der fornylig har opnået sin pigedrøm om at blive Victoria’s Secret-model, har tidligere datet musikeren Cody Simpson og senest Joe Jonas.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

https://imgix.seoghoer.dk/fb_hllwd_116.png
null

Sponsoreret indhold