Zac Efron: Kan ikke få en date

Zac Efron

Zac Efron

(Foto: All Over)

Lige siden han brød igennem i ”High School Musical” i 2006, har Zac Efron været en af pigernes store favoritter med sine blå øjne, sit smil og det mørke hår.

Hans ”High School Musical”-kollega Vanessa Hudgens kunne heller ikke holde fingrene fra fyren, der runder 30 år i dag onsdag den 18. oktober.

De var ikke bare par i de musikalske skolefilm – men blev det også i den virkelige verden.

Det forhold holdt til 2010, og siden har Zac også haft et forhold på et par år til Sami Miró. Det sluttede dog i foråret sidste år, og skuespilleren slettede alle billeder af Sami på sociale medier, så der ingen tvivl var om, at han ikke havde noget med hende at gøre.

Siden var der en lille sjov flirt med OL-gymnasten Simone Biles – som dog mest af alt lignede et PR-stunt.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Zac Efron

Vanessa Hudgens og Zac mødte hinanden i 2005, da de skulle i gang med ”High School Musical”-filmene. Parret gik fra hinanden i 2010, og hun har afsløret, at de slet ikke taler sammen længere. (Foto: All Over)

Zac Efron

Skuespilleren var i et par år sammen med Sami Miró, men forholdet gik i stykker sidste forår. (Foto: All Over)

Svært at date

Det er helt sikkert intet problem for Zac Efron at få pigernes opmærksomhed, men det er ikke sådan lige til at leve et normalt datingliv, når man er kendt.

– At date er noget, jeg aldrig kommer til at kunne. Ikke sådan som definitionen på dating er i ordbogen, fordi jeg på en eller anden måde har haft en ”indflydelse” på personens liv, og det er de bevidste om. En date skal være meget lang, før de kan se ud over det, har skuespilleren sagt til The Times.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Zac Efron

Zac Efron

Den veltrimmede krop er blevet skuespillerens varemærke, og den får kvinderne til at falde i svime. Her på en almindelig strandtur, som sin rolle i ”Bad Neighbors” og ikke mindst i voksudgaven fra ”Baywatch” på Madame Tussauds i Holly wood, hvor han er en af de mest populære nye figurer. (Foto: All Over)

Zac Efron jagter lykken

Men når fødselsattesten nu viser, at skuespilleren er blevet 30 år, kan det være, at drømmen om familielivet skal realiseres. Han vil i hvert fald gerne finde den eneste ene og få et normalt familieliv.

– Det er først for nylig, jeg virkelig har tænkt på at falde til ro. Nu når jeg er tæt på de 30, kender jeg mange, der er i virkelig gode forhold, og jeg kan se, hvordan ”ekspert”-parrene har det.

Og jeg har fundet ud af, at man selv skal være lykkelig, før man kan gøre en anden lykkelig, har han sagt til Cosmopolitan.

I jagten på kærligheden prøver Zac også at lytte til sin fire år yngre bror, som betyder rigtig meget for verdensstjernen.

– Hvis jeg dater en, er han en af de få, som jeg beder om råd, min bror. Vi bor sammen, og vi er forskellige på rigtig mange måder, men han har virkelig begge ben på jorden. Han har levet et langt mere normalt liv, end jeg har, så han er lidt et barometer for mig. Han siger altid: ”Er du sikker på, at du er lykkelig? Er det her det, du gerne vil?”, så det betyder rigtig meget at have min bror tæt på. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close