Zac Efron: Fra musical-splejs til Baywatch-hunk

Foto: All Over

I dag er der premiere på den nye "Baywatch"-film, så hvad er bedre end at kigge tilbage på Zac Efron og hans helt vilde forvandling fra Troy Bolton i "High School Musical" til Matt Brody i "Baywatch". 

Det er nemlig mere end 10 år siden, at Zac Efron for alvor slog sig fast på Hollywoods stjernehimmel og blev et navn alle teenagepigers læber. 

Det var nemlig i 2006, at den allerførste "High School Musical"-film fik premiere på Disney Channel. Her fulgte vi Troy og Gabriella, der mødtes ved en karaoke-konkurrence og efterfølgende fandt deres fælles kærlighed for musikken. På det tidspunkt var Zac Efron bare en lille splejs, og i takt med, at han blev mere og mere populær, så blev han også større og større. 

Turene i motionscentret blev nemlig oftere og oftere for Zac Efron, der i dag er blevet til et ordentlig brød med en flot sixpack. 

Men også rollerne blev større og større. Hovedroller i film som "Bad Neighbours", "Mike and Dave need weddingdates", "Dirty Grandpa" og "Hairspray" var med til at cementere hans stjernestatus, og i dag kan hunken nærmest vælge og vrage mellem de helt store blockbusterfilm. Alt imens kvinderne dåner over hans flotte krop. 

Vi ved i hvert fald godt, hvad vi skal i løbet af sommeren. Vi skal se Zac Efron i "Baywatch". 

Kan du slet ikke få nok af Zac Efron, så kan du glæde dig over, at der allerede er to film mere planlagt, hvor den flotte skuespiller har en af de bærende roller. 

Se billederne af Zac Efrons vilde forvandling fra musical-splejs til "Baywatch"-hunk i galleriet herunder

Zac Efron - vild forvandling

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close