Hollywood14. oktober 2017

Zac Efron kom ansigt til ansigt med kæmpe bjørn

Skuespilleren Zac Efron kom ekstremt tæt på den farlige grizzlybjørn, da han var en tur i vildmarken med sin lillebror Dylan
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.24640080.jpg
 Foto: All Over

Zac Efron har altid været glad for friluftsliv, men på en tur til den amerikanske vildmark i delstaten Montana, kom han og hans lillebror lidt for tæt på naturen.

De to gutter kom nemlig til at stå ansigt til ansigt med en grizzlybjørn, det fortæller Zac i et interview med People.

- Lige pludselig stod vi bare: "Okay, det der, det er en bjørn. Alle stå stille", og så stod vi stille, fortæller Efron til det amerikanske ugeblad.

Bjørnen stod længe og kiggede på Efron, hans bror og resten af deres hold, da den endelig besluttede sig for at gå videre.

- Det var det mest uhyggelige ved den tur. Men det var cool at se en bjørn så tæt på. Den var omkring 4-6 meter fra os, fortæller Efron.

I interviewet med People fortæller Zac også, at nu hvor han snart fylder 30 år, så har er han begyndt at finde ud af, at han gerne vil se meget mere af verden.

- Jeg fylder snart 30, så jeg tænker over, hvor meget af verden jeg mangler at se, hvor meget der er at lave, og hvor meget der er derude.

Zac Efron runder det skarpe hjørne den 18. oktober.

Zac savner en kæreste

Selvom Zac er godt på vej til de 30 år, så har han endnu ikke fundet sit livs kærlighed.

Men tidligere i år fortalte han faktisk, at han var klar til at finde kvinden, der skal være hans resten af livet.

- Jeg tænkte ikke meget over at slå mig ned før for nyligt. Nu hvor jeg kommer tættere på de 30, er jeg omringet af gode forhold, og jeg har set par på arbejde. Jeg har indset, at man skal finde sin egen lykke, før man kan gøre andre lykkelige, fortalte han i et interview med Cosmopolitan tidligere på året. Ligesom Zac og lillebroren Dylan deler passionen for udendørslivet, så deler de også hjem sammen. Derfor er det også Dylan, som Zac rådfører sig med, hvis han har fundet en sød pige. - Hvis jeg dater nogen, så er snakker jeg altid med min bror om hende. Vi bor sammen, og vi er forskellige på mange måder. Han er meget nede på jorden, han levede et mere normalt liv, end jeg gjorde, da jeg voksede op, så han er god at spørge.

Du kan se flere billeder af Zac Efron i galleriet herunder

Baywatch - Zac Efron

Sponsoreret indhold