"X Factor"-værter havde sex med hinanden i reklamepausen

Dommerne i den britiske udgave af \

Dommerne i den britiske udgave af "X Factor".

(Foto: MEGA)

Det kan godt være, at de sover sammen stort set hver nat.

Men de to ”X Factor”-værter Robbie Williams og Ayda Field kunne alligevel ikke holde snitterne fra hinanden under optagelserne af ”X Factor”.

Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Parret, der har været gift siden 2010, slentrede således backstage under reklamepauserne i det populære talentprogram. Og ude backstage nød parret altså lidt fræk tosomhed.

Ifølge Ayda Field skete det ikke blot én gang, men flere gange!

Artiklen fortsætter under billedet...

Robbie Williams og hustruen Ayda Field har angivelig fået 84 mio. kr. for at være dommere i denne sæson af britisk ”X Factor”.

Robbie Williams og hustruen Ayda Field fik angivelig 84 mio. kr. for at være dommere i denne sæson af britisk ”X Factor”. Foto: MEGA

Da Robbie Williams i sin tid blev tilbudt dommerjobbet i ”X Factor”, krævede han da også at få sin hustru med som den anden dommer. Nu kunne man fristes til at spekulere i, om ”Angels”-gavflaben godt var klar over, at han ikke kunne undvære sin kone i de timer, det tog at optage programmet.

Parret har sammen tre børn: Colette Josephine Williams, Theodora Rose Williams og Charlton Valentine Williams.

Foruden Robbie Williams og Ayda Field var One Direction-sangeren Louis Tomlinson og musikmogulet Simon Cowell også en del af dommerpanelet.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close