Hollywood20. april 2018

Jason Biggs' kone fødte for et halvt år siden: Viser sygeligt tynde krop frem

Jason Biggs' kone Jenny Mollen har tabt sig alt for meget, efter hun fødte for seks måneder siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jason-biggs-jenny-mollen-tynd.jpg
 Foto: All Over Press / Instagram - jennyandteets2

Seks måneder efter en fødsel kæmper de fleste kvinder stadig med blødt maveskind og overskydende kilo - og det er helt normalt.

Men for "American Pie"-stjernen Jason Biggs kone Jenny Mollen er det lige omvendt, hun har nemlig tabt sig alt for meget, efter hun tilbage i oktober fødte sit andet barn.

Artiklen fortsætter under billedet.

Den 38-årige forfatter er tyet til sin Instagram for at vise, hvor slemt det står til.

- Ikke anoreksi, men problemer med skjoldbruskkirtlen. Jeg ved ikke, hvad det siger om mig, at jeg er blevet så tynd uden at syntes, at der var noget galt, indleder Jason Biggs' kone en længere tekst til billedet af hendes alt for tynde krop.

- Sidste fredag havde jeg en bule på halsen, der endelig fik mig til lægen. Jeg venter STADIG på svar på blodprøverne, men min læge tror, det er Graves (autoimmun sygdom, red.). Hvis du lige har fået en baby og har tabt dig overdrevet meget, føler at du er på kokain , pludselig ikke kan tåle varme, ikke kan stoppe med at tabe håret og synes, din mand er et røvhul, så er det måske din skjoldbruskkirtel. Bliv tjekket med det samme, lyder opfordringen fra moderen til to.

Jason Biggs og Jenny Mollen mødte hinanden i 2007 og blev gift i 2008 og kan fejre deres 10-års bryllupsdag denne måned.

Sammen har de sønnen Sid på fire og sønnen Lazlo på et halvt år.

Sponsoreret indhold