"American Pie"-stjerne er blevet far igen

Foto: All Over

Torsdag blev Jason Biggs far for anden gang, da hans kone fødte parrets anden søn. Det viser 39-årige Jason og 38-årige Jenny i en minireportage fra fødslen på Jennys instagram. 

I forvejen har de sønnen Sid på tre år og i noget tid har de jokket med, at de ville kalde den lille ny Sid 2. Men de har dog allerede afsløret drengens rigtige navn. Lazlo Biggs bliver lillebrors navn. 

"American Pie"-skuespilleren har styret Jennys instagram, mens hun fødte, og der er i alt blevet lagt fem billeder en video op, så fans kunne følge med, når deres anden søn kom til verden. 

Lazlo Biggs coming in hot! #babybiggs

Et opslag delt af Jenny Mollen (@jennyandteets2) den

På videoen sidder Jason i hospitalstøj og siger: "Okay, så Jenny er lige blevet kørt ind på operationsstuen. Jeg skal vente 20 minutter her med min fjollede hat. Jeg regnede ikke med at være så nervøs og ængstelig og spændt. Eller jeg mener, jeg regnede med at være spændt, men som jeg husker det, føles det på samme måde som sidst, og jeg regnede ikke med at føle sådan igen. Jeg troede, at jeg ville være meget mere rolig og cool og fattet, og det er jeg ikke."

In this pic we were still calling him Sid 2. #babybiggs

Et opslag delt af Jenny Mollen (@jennyandteets2) den

Til sidst lagde parret et billede på instagram, hvor Jenny: "Lazlo Biggs kommer med fart" #babybiggs."

Og efter kort tid væltede det ind med lykkeønskninger fra fans. 

Parret annoncerede i april, at de skulle have baby nummer to og få dage før fødslen, lagde de et billede op af højgravide Jenny. 

#cooked #39weeks

Et opslag delt af Jenny Mollen (@jennyandteets2) den

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close