Hollywood29. maj 2015

Vind DVD-boks med Fast & Furious 1-6

Se, hvordan du deltager i konkurrencen, her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fast_1-6_bd_boks.jpg
 United International Pictures

Er du fan af hurtige biler, og kan du ikke få nok af Paul Walker og Vin Diesels bilræs i de populære ’Fast & Furious’-film?

Ja, så er denne konkurrence noget for dig.

For SE og HØR udlodder nu 5 x DVD-bokse (1-6 collection, Blue Ray).

Det eneste du skal gøre, er at svare rigtigt på spørgsmålet, så deltager du i konkurrencen.

Konkurrencen løber til og med tirsdag den 9. juni, og vinderen får tilsendt sin præmie direkte.

https://imgix.seoghoer.dk/fast_1-6_bd_boks.jpg
 United International Pictures

Et af dette års helt store biograf-baskere, den syvende film i serien 'Furious 7', storhitter lige nu i både danske og udenlandske biografer. Den har allerede solgt 360.000 biografbilletter alene herhjemme – og du kan også stadig nå at se filmen i biograferne.

Endnu engang er det lykkedes at samle hele ’Fast & Furious’-holdet og samle trådene til et nyt plot, der udfordrer dem som mennesker og streetracere og følger den overordnede historie.

Traditionen tro har Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez og de andre faste teammedlemmer inviteret en håndfuld nye ansigter med, bl.a. Jason Statham, Kurt Russell Nathalie Emmanuel og Djimon Hounsou. James Wan har instrueret det nye oktan-eventyr ”Fast & Furious 7”.

Filmens enorme succes skyldes ikke kun den hæsblæsende historie. Successen skyldes desværre også, at filmen blev skuespiller Paul Walkers sidste.

Den talentfulde skuespiller omkom i 2013 i en tragisk bilulykke midt under optagelserne til filmen i en alder af blot 40 år.

Sponsoreret indhold