Hollywood2. juli 2018

Sagsøger hotel: Victoria's Secret-model ædt op af væggelus

Victoria's Secret-modellen Sabrina Jales St. Pierre fik traumer over at overnatte på et hotel, hvor det myldrede med væggelus på værelset
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2018-07-02_kl._13.39.57.png
 Foto: Instagram / sabrinajales

En massakre - sådan betegnes det "angreb", som Victoria's Secret-modellen Sabrina Jales St. Pierre blev udsat for, da hun overnattede på et hotel, der viste sig at være plaget af væggelus.

Flere amerikanske medier, blandt andet People og TMZ, skriver nu, at modellen sagsøger det hotel, hvor hun langt fra fik det luksuriøse ophold, hun havde håbet på.

Artiklen fortsætter under billederne.

Det uheldige hotelophold fandt sted tilbage i 2016, hvor Sabrina Jales St. Pierre tjekkede ind på Palm Desert Embassy Suites.

- Hun var der i forbindelse med et modeljob, og biddene blev værre for hver dag, fortæller hendes advokat Brian Virag til People.

- Det var en traumatisk oplevelse for hende både fysisk og følelsesmæssigt, tilføjer Virag.

Artiklen fortsætter under billedet.

- Fordi hun er en højtprofileret model, skal hendes hud være perfekt, forklarer modellens advokate til People.

- Ingen urenheder eller noget, der ligner. Med det der skete på hotellet, var det forståeligt nok en følelsesmæssig oplevelse for hende, slår Virag fast, der beskriver de mange bid på modellen som "en massakre".

- Da jeg så de billeder, så var jeg af den opfattelse, at det måtte være et meget voldsomt skadedyrsangreb, vurderer Virag.

- Jeg har set hundredvis, hvis ikke tusindvis af sager, og hendes bid er nogle af de mest voldsomme, jeg har set, lyder det fra advokaten.

null

Sponsoreret indhold