Victoria vil gøre Romeo til tennis-sportens svar på David Beckham

Victoria Beckham med Romeo på tilskuerpladserne til US Open 2017.

Victoria Beckham med Romeo på tilskuerpladserne til US Open 2017.

Foto: Mega

 
 
Victoria Beckham, der netop har sagt nej til at tage på turné med Spice Girls, har ifølge Daily Mail store planer for sin og David Beckhams mellemste søn, Romeo.
 
 
Således skulle det være Victorias drøm at gøre Romeo til tennis-sportens svar på farmand David Beckham, der qua sin fodboldkarriere og gode udseende har tjent i omegnen af 2,5 milliarder kroner.
 
Og som et led i planerne har Victoria fået anlagt en tennisbane, der løber op i 250.000 kroner ved parrets 50 millioner kroner dyre hjem i Oxfordshire.
 
Så kan 16-årige Romeo det meste af året træne, når det passer ham.
 
 
Oprindelig var det egentlig planen, at der skulle have ligget en fodboldbane på den del af parrets grund, men Romeos interesse for tennis vandt, og 44-årige Victoria hyrede en velrennomeret havearkitekt til at anlæggge banen i overensstemmelse med resten af haven.
 
- Ejendommen i Oxfordshire har egentlig altid været Davids projekt, og Victoria har ikke interesseret sig for den tidligere. Men nu ser hun det som et sted, hvor Romeo kan spille tennis hele sommerperioden. Hun vil have ham til at træne så meget som muligt og har planer om at hyre flere forskellige trænere, der skal gøre ham bedre, har en kilde tidligere fortalt til Mail On Sunday.
 
Og Romeo har også haft nogle af verdens bedste spillere som mentorer.
 
Blandt andet har danske Caroline Wozniacki og Simona Halep trænet med teenageren med de berømte forældre.
 
Det kan du se herunder, hvor Romeo har postet et billede fra mødet med den danske verdensstjerne og hvor Victoria har postet video af træningssessionen.
 
Vis dette opslag på Instagram

Thank you so much @carowozniacki !!

Et opslag delt af ROMEO (@romeobeckham) den

 
 
 
Også herrespillere som nummer 14 i verden Kyle Edmund og Andy Murray har tidligere trænet med Romeo og givet den unge knægt en på opleveren.
 
 
Når familien Beckham er i London, spiller Romeo i den eksklusive Queen’s Tennis Club, hvor Victoria fik ham foran ventelisten ved at betale 100.000 kroner, hvilket åbenbart er muligt, hvis man ikke kan vente på, at det bliver ens tur.
 
Verdens nummer 19 bulgarske Grigor Dimitrov har også givet Romeo en træningslektion og har udtalt sig til magasinet Hello om Romeos evner.
 
- Han brænder for tennis i en grad, så det er utroligt. Og han er ret talentfuld. Hvis han fortsætter på den måde, kan han nå langt, siger Grigor Dimitov.
 
Dimitrovs kommentar om Romeos evner på tennisbanen er nok mere udtryk for høflighed, end det skal tages som en reel vurdering af Romeo Beckhams chancer for at slå igennem som tennisspiller på verdensscenen.
 
Romeo Beckham fyldte 16 år den 1. september, og han er i dag end ikke blandt de 500 bedste juniorspillere i verden, og det er på ingen måde realistisk, at han kan gennemgå så eksplosiv en udvikling, at han kan gøre sig gældende hos hverken juniorerne eller seniorspillerne siden hen. 
 
Men med en verdensberømt mor, der er tøjdesigner, og en far der er et varemærke i sig selv, kan Romeo Beckham måske lægge krop til en tennistøj-kollektion, men det er nok det nærmeste den unge mand nogensinde kommer på Centre Court i Wimbledon.
 
 
Ingen af David Beckhams tre sønner har haft lysten eller evnerne til at følge i deres fars fodspor på fodboldbanen, og lige nu håber David på, at den syvårige datter, Harper, måske bliver forelsket i legen med den runde bold.
 
Både Romeo og hans brødre Brooklyn og Cruz spillede fodbold i Arsenal i barndommen.
 
 
Romeo droppede ud som 13-årig og fortalte kort efter sin far, at han var færdig med fodbold for altid.
 
- Da Romeo sagde, at han ikke ville spille fodbold mere, var en del af mig knust, men jeg var også lettet, siger David Beckham, der ikke har ønsket at hans børn skal føle, at de skal leve op til ham.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close