Stort galleri: Romeo Beckham fylder 14 år

Foto: All Over

Han har allerede gang i en modelkarriere, nu 14-årige Romeo Beckham, bl.a. har været ansigt for Burberry. Den unge Beckham-knægt har da også fået sin fars og mors gode gener, og det er da tydeligt at se, hvorfor de unge piger sukker efter ham, for han slægter helt sikkert sin far på, når det kommer til udseendet.

Se en af de reklamefilm, som Romeo Beckham har lavet for Burberry her: 

Der har naturligvis været spekuleret i, om Romeo ville følge i sin fars fodspor og blive fodboldspiller, men sidste år afslørede David Beckham, at han var en smule knust over, at Romeo ikke ville være fodboldspiller. Til gengæld skulle den unge knægt være ret så ferm med en tennisketcher, så der kunne måske være mulighed for at se ham gøre karriere indenfor sport alligevel.

Selv om Romeo er nu er blevet 14 år, så lader det ikke til, at der er de store teenagekonflikter i familien. I hvert fald er han glad for at give sine forældre opbakning, og for nylig da hans mor fik kritik fra nogle sider, fordi hun lagde et billede op, hvor hun kyssede sin datter på munden, der kom Romeo på banen med støtte til sin mor. Han delte nemlig et billede, hvor Victoria kyssede ham og skrev: ”jeg elsker stadig min mors kys” til billedet.

Vi har fundet billeder af Romeo Beckham fra han var helt lille og frem til i dag - se alle billederne her: 

Romeo Beckham fylder 14 år

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close