Hollywood 3. februar 2016

”Venner”-stjerne får hovedrollen i dansk TV-serie

Den danske TV-serie ”Bankerot’ skal nu indspilles i en amerikansk udgave, og det bliver ingen ringere end ”Venner”-stjernen David Schwimmer, der skal spille hovedrollen

20 års jubilæum! Sådan ser Venner-stjernerne ud i dag

Vi kender ham som den gifteglade dino-dreng i ”Venner”, men om lidt skal Ross – aka David Schwimmer – indtage en ganske anden rolle.

David Schwimmer har nemlig scoret hovedrollen i genindspilningen af den danske TV-serie ”Bankerot”, som blev sendt første gang herhjemme i efteråret 2014.

Det er det amerikanske produktionsselskab Lionsgate, der i sommeren 2015 købte rettighederne til at lave en genindspilning af serien, der havde blandt andre Martin Buch og Esben Dalgaard Andersen i de bærende roller.

I den amerikanske version, der kommer til at have titlen ”Feed the Beast”, skal David Schwimmer spille rollen som Tommy Moran, som i den danske version blev spillet af Martin Buch.

Se, hvordan Ross og de andre "Venner" ser ud i dag i galleriet øverst i artiklen.

(Foto: DR1)

Den danske TV-serie "Bankerot" havde Martin Buck og Esben Dalgaard Andersen i hovedrollerne. Foto: DR1

Jim Sturgess skal spille rollen som partneren Dion, der herhjemme blev spillet af Esben Dalgaard Andersen.

- David og Jim er begge utrolige talentfulde skuespillere, som har karrierer, der tæller både teater, film og tv. Men hvad der er vigtigere, så har de begge en troværdighed og sårbarhed i deres spil, som er det essentielle i Tommy og Dions roller, siger seriens producer ifølge The Hollywood reporter

Det er endnu uvist, hvornår ”Feed the Beast” får premiere. 

Se, hvordan Ross og de andre "Venner" ser ud i dag i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold