Hollywood 25. januar 2016

Se det skønne billede: 'Venner' genforenet søndag aften

Tidligere på måneden kom det frem, at ’Venner’ snart samles igen. For nylig var næsten alle venner samlet til en hyldestfest for at ære en instruktør – se det skønne billede lige her
Foto: All Over

De var nærmest uadskillelige. Ja, faktisk så vi dem sammen hver uge – ofte mens de nød en kop kaffe på Central Perk.

Men for nylig var ’Venner’-stjernerne langt om længe samlet igen – denne gang sammen med næsten alle stjerner fra en anden serie.

Både stjernerne fra ’Venner’ og fra ’Big Bang Theory’ var søndag aften samlet for at ære instruktøren James Burrows – hele hyldestshowet bliver vist på amerikansk TV i næste måned.

Og som du kan se på dette skønne billede var det næsten alle stjerner fra de to populære serier, der var samlet søndag aften.

De mange stjerner var samlet for at ære for instruktøren James Burrows til en hyldestfest, der blev filmet søndag aften og bliver vist på amerikansk tv i næste måned. Det skriver Today.

For første gang nogensinde har castet fra hitserierne 'The Big Bang Theory' og 'Venner' været samlet på ét og samme sted, og fans overalt i verden er gået helt amok over episoden.

Kun Matthew Perry (der spillede Chandler i 'Venner') og Kunal Nayyar (der spillede Raj i 'The Big Bang Theory') var forhindret i at deltage.

Men til stede var både David Schwimmer (Ross), Matt LeBlanc (Joey), Jim Parsons (Sheldon), Simon Helberg (Howard), Jennifer Aniston (Rachel), Johnny Galecki (Leonard), Kaley Cuoco (Penny), Courteney Cox (Monica) og Lisa Kudrow (Phoebe).

Sikke et skønt foto!

 

And then this happened. #TBBT #friends

Et billede slået op af Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki) den

24. Jan 2016 kl. 9:58 PST

 

Det er ikke længe siden, at det kom frem, at vi får et længe ventet gensyn med vennerne fra New York. Tidligere på måneden afslørede NBCs underholdningschef på et pressemøde, at der kommer en ny episode af ’Venner’ med titlen ’The One with the Reunion’. Den bliver efter planen vist 21. februar i år.

Jubii!

Sponsoreret indhold