Hollywood 15. januar 2016

Venner-genforening kommer til at mangle én

Når de legendariske stjerner fra komedieserien "Venner" genforenes på skærmen, bliver det uden en af hovedrollerne
(Foto: All Over Press)

Der gik et gib igennem fans af tv-serien "Venner" over hele verden, da overskrifterne synkront afslørede, at de populære skuespillere fra serien igen skulle optræde sammen på skærmen. Men nu står det klart, at én af velkendte venner ikke er med, skriver magasinet Time.

46-årige Matthew Perry, der spillede rollen som den fjogede karakter Chandler, kan nemlig ikke få sit travle program til at gå op med optagelserne til tv-showet. Perry er begravet i prøver til teaterstykket "The End of Longing".

- Matthew kommer ikke til at deltage, da han har prøver i London på stykket "The End of Longing", skriver Matthew Perrys talsperson Lisa Kasteler i en mail ifølge Time Magazine.

- Matthew optager måske noget til hyldestprogrammet. Med andre ord er denne genforening ikke det, som folk havde håbet, uddyber hun.

Det er tv-stationen NBC, der har inviteret "Venner"-stjernerne til at deltage i et hyldestprogram til ære for manden bag hitserien, James Burrows. Den 75-årige tv-instruktør har haft en finger med i et hav af populære tv-serier blandt andet "Frasier", "Will og Grace" og "Two and a Half Men".

Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc og Lisa Kudrow er ikke de eneste, der skal fortælle om den amerikanske instruktør. Også skuespillere fra blandt andet "Will og Grace" samt andre af instruktørens hitserier er med i hyldestprogrammet.

Det særlige hyldestprogram bliver vist på NBC 21. februar.

Sponsoreret indhold