Hollywood8. juli 2014

Dumt: Denne video med Neymar kostede hende jobbet

Film aldrig en skadet fodboldspiller på hospitalet
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/941d8dfab9914269a1320db9181a877c.jpg
 Foto: AOP OG YouTubeEn kvindelig sygeplejerske fortryder nok inderligt, at hun ikke lod mobilen blive hjemme fredag. For den unge sygeplejerske kunne ikke dy sig for at filme, da den skadede Brasilianske superstjerne Neymar blev bragt til hospitalet med en alvorlig rygskade.

Videoen af den skadede spiller har nemlig kostet hende jobbet, skriver den brasilianske avis Globo.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Neymar er færdig ved VM

- Alle, der kommer ind på det hospital, er patienter. Selv om han hedder Neymar, er han stadig patient. Vi kan ikke udlevere folk på denne måde, siger Marcia Real fra hospitalsledelsen.

Brasiliens stjernespiller Neymar blev skadet fredagens VM-kvartfinale mod Columbia. Her blev han så groft tacklet, at han fik et brud på en ryghvirvel og måtte hastes Hospital Sao Carlos.

- Neymar har fået lavet en scanning, som bekræfter, at han har brækket en ryghvirvel. I forhold til helingsprocessen, er det et brud, der heler hurtigt, men uheldigvis vil han ikke være i stand til at spille næste uge, fortalte holdets læge efterfølgende på Estadio Castelao.

- Det er ikke seriøst i den forstand, at der er behov for en operation, men han har smerter og han skal holde sig i ro for at komme sig. Han bliver nødt til at have det (ryggen, red.) fastspændt med et bælte i et par uger for at kunne blive fuldt bevægelig igen, forklarede han.

Se videoen, der kostede sygeplejersken jobbet, her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

null

Sponsoreret indhold