Hollywood9. august 2017

Usher: - Hende har jeg ikke knaldet

Sangeren Usher nægter at have haft sex med kvinde, der hævder, at sangeren har smittet hende med herpes
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1_201.jpg
 Foto: All Over Press

Sangeren Usher har i den seneste uges tid trukket overskrifter i den internationale sladderpresse, efter at det er kommet frem, at en række personer angiveligt er blevet smittet med herpes efter at have dyrket ubeskyttet sex med den 38-årige sanger.

Tre personer meldte sig i denne uge på banen som ofre for Ushers herpesvirus.

De er alle repræsenteret af New York-advokaten Lisa Bloom.

https://imgix.seoghoer.dk/us.jpg
 Foto: All Over Press

Usher fik konstateret herpes tilbage i 2009. (Foto: All Over Press)

Der er tale om to kvinder og en mand.

Manden og den ene kvinde ønsker ikke at stille sig frem med navn, mens den ene kvinde, Quantasia Sharpton, mandag stillede op til et kort pressemøde sammen med Lisa Bloom.

Quantasia Sharpton er kvinden på billedet over artiklen.

Hun fortæller, at Usher under en koncert hev hende op på scenen, som sangeren har for vane at gøre under sine koncerter.

De udvekslede angiveligt telefonnumre, og senere samme aften dyrkede de sex på Ushers hotel, og han sagde ifølge Sharpton intet om, at han havde herpes

Det er i hvert fald, hvad der skete, hvis man spørger Quantasia Sharpton.

Men den udlægning deles absolut ikke af Usher.

- Hende har jeg ikke knaldet, hun er slet ikke min type, sagde han ifølge celebrity-sitet TMZ til sine venner, da Sharpton var stået frem.

https://imgix.seoghoer.dk/22_2.jpg

- Jeg har ikke været i nærheden af at være sammen med hende. Jeg er ikke til den slags piger, siger Usher om Quantasia Sharpton. (Foto: All Over Press)

Ifølge TMZ har Usher sagt til vennerne, at det er muligt, at han har hevet Quantasia Sharpton op på scenen - han kan ikke huske det - men han har i hvert fald ikke haft sex med hende eller har mødtes med hende efter koncerten. Adspurgt om hvorfor Usher har haft Sharpton på scenen siger vennerne, at han prøver at bringe mange forskellige typer mennesker op på scenen, ikke kun supermodeller. Usher indgik i 2012 et forlig med sin daværende elskerinde, som fik syv millioner kroner, fordi han havde smittet hende med herpes. De tre nye tilfælde, hvor Usher er anklaget for at have smittet folk med herpes, stammer alle fra tiden efter 2012. Usher blev i 2015 gift med sin mangeårige veninde og manager Grace Miguel. Sangeren har to sønner fra tidligere forhold.

Sponsoreret indhold