Hollywood 20. juli 2017

Usher betaler 7 millioner til elskerinde efter han gav hende herpes

Usher skulle nok have tænkt sig om, inden han stak kalorius op uden kondom
Foto: All Over

En gang knuste han pigehjerter med sin musik, men den tid må siges at være forbi for 38-årige Usher. 

Det er nemlig kommet frem, at han har betalt 1,1 milloner dollars til en tidligere elskerinde, fordi han smittede hende med herpes, det skriver Radar Online, der har fået adgang til retsdokumenterne fra sagen.

Det svarer til lige omkring syv millioner danske kroner. 

I dokumenterne står der, at Usher havde ubeskyttet sex med kvinden, selvom han udemærket godt vidste, at han var smittet med herpes-virus. 

Ifølge retsdokumenterne fik Usher konstateret herpes tilbage i 2009. Omkring samme tidspunkt, hvor han blev skilt fra sin første kone, Tameka Foster. 

Selvom Usher skulle have haft væskende sår på sin penis, så fik han alligevel overbevist elskerinden om, at det ikke var noget, og derfor fortsatte de med at have ubeskyttet sex. Hvilket elskerinden helt sikkert fortrød, da hun bare et par uger senere kunne konstatere, at hun havde fået herpes. 

Usher og den unavngivne elskerinde endte i retten, men det endte i forlig den 28. december 2012. 

Nu hvor det er kommet frem, at Usher har herpes og tydeligvis gerne deler ud af, så kan det være, at det for kvinderne til at holde sig på behørig afstand fra ham.

Så kan det være, at han ikke længere skal have sex til sine egne sange, som han ellers har fortalt, at han nogle gange har

- Åh, ja. Jeg har haft sex til et par af mine sange. "Love You Gently" er en af mine favoritter, siger han.

Efter herpes-sagen i 2012 har Usher alligevel formået at finde en at kaste sin kærlighed på. I 2015 blev han nemlig gift med TV-produceren Grace Miguel. 

Sponsoreret indhold