Usher bliver sagsøgt igen

Foto: All Over

Han har allerede betalt syv millioner kroner til en kvinde, som han smittede med herpes tilbage i 2012, men nu ser det ud til, at Usher får endnu flere søgsmål på halsen.

Det skriver amerikanske People

Denne gang er det tre kvinder, der er gået sammen om at sagsøge sangeren. Hvor stort et millionbeløb, de tre kvinder kræver fra Usher, er endnu ikke blevet offentliggjort, det sker først mandag, når de officielt sender søgsmålet afsted.

Men indtil videre ser det ud til, at de har taget det helt store skyts frem. De har nemlig allieret sig med Lisa Bloom, der er den samme advokat, der arbejder sammen med Blac Chyna i hendes sag mod Rob Kardashian

Noget tyder altså på, at Ushers herpes-sag langt fra er slut, og hvis de tre kvinder får held med at tage sagen hele vejen frem til domstolen, så kan vi være sikre på, at der kommer mange flere detaljer frem om Usher og hans sexliv. Det gjorde der også, da den første retssag blev offentligt kendt tidligere på sommeren

Da den første sag kom frem, kunne man læse i retsdokumenterne, at Usher havde ubeskyttet sex med kvinden, der fik millionerstatningen, selvom han udemærket godt vidste, at han var smittet med herpes-virus. 

Ifølge retsdokumenterne fik Usher konstateret herpes tilbage i 2009. Omkring samme tidspunkt, hvor han blev skilt fra sin første kone, Tameka Foster. 

Selvom Usher skulle have haft væskende sår på sin penis, så fik han alligevel overbevist elskerinden om, at det ikke var noget, og derfor fortsatte de med at have ubeskyttet sex. Hvilket elskerinden helt sikkert fortrød, da hun bare et par uger senere kunne konstatere, at hun havde fået herpes. 

Usher og den unavngivne elskerinde endte i retten, men det endte i forlig den 28. december 2012. 

Nu hvor det er kommet frem, at Usher har herpes og tydeligvis gerne deler ud af, så kan det være, at det for kvinderne til at holde sig på behørig afstand fra ham.

Så kan det være, at han ikke længere skal have sex til sine egne sange, som han ellers har fortalt, at han nogle gange har

- Åh, ja. Jeg har haft sex til et par af mine sange. "Love You Gently" er en af mine favoritter, siger han.

Efter herpes-sagen i 2012 har Usher alligevel formået at finde en at kaste sin kærlighed på. I 2015 blev han nemlig gift med TV-produceren Grace Miguel. 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close