Hollywood24. oktober 2016

Tori Spelling viser stor baby-bule

"Beverly Hills 90210-stjernen" snart mor til fem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/toriart.jpg
 Foto: All Over Press)

Den tidligere "Beverly Hills 90210"-stjerne, Tori Spelling, afslørede tidligere på måneden, at hun venter barn nummer fem med ægtemanden, Dean McDermott.

Parret spenderede en god del af den forgangne sommer i København og talte seriøst om at få et sommerhus i Danmark, så det er ikke utænkeligt, at den kommende familieforøgelse blev undfanget, mens parret var her.

Siden annonceringen af det kommende barn har Tori holdt sig på afstand af fotografernes telelinser, men forleden dukkede hun op med sine fire børn til et velgørenhedsarrangement, og der kunne det ikke skjules, at der er en lille ny arving på vej.

Liam på ni, Stella på otte, Hattie på fem og Finn på fire får en lillebror eller en lillesøster inden længe.

Da Tori fortalte Dean McDermott, at de skulle være forældre igen, var hendes mand gennem ti år ved at falde ned af stolen.

- Det var en kæmpe overraskelse, men vi har altid villet have en stor familie, så jeg er meget spændt og glæder mig meget, siger Tori Spelling.

Og ægtemanden supplerede:

- Vi har lige vænnet Finn fra at bruge ble, så jeg troede, at vi var på den sikre side og havde overstået den del, siger McDermott.

Se galleri med gravide Tori Spelling, der venter nummer fem:

Tori Spelling 24102016

Sponsoreret indhold