Hollywood12. juni 2014

"The Tonight Show"-vært: Mit liv har aldrig været federe

Jimmy Fallon har både fået sit eget show og er blevet far i år
https://imgix.seoghoer.dk/media/6500617104274a138fc95634fce626ca.jpg
 Foto: All OverHan har efterhånden fået krydset en del usædvanlige ting af på sin livsliste.

Den amerikanske komiker og talkshow-vært Jimmy Fallon er ikke alene blevet far - i løbet af det seneste år er det også lykkes den 39-årige tv-stjerne at komme i spidsen for sit helt eget talkshow.

Og selv om det indebærer et stramt søvnskema, så mener Fallon ikke, at han har noget særligt at klage over. Det fortæller han i et nyt interview med People Magazine.

- Det her har været det mest sindssyge år i mit liv. Men at være far er den mest spændende, forbløffende ting, der nogensinde er sket for mig. Og alt går godt med showet. Mit liv har aldrig været sejere, siger han.

LÆS OGSÅ: Kevin Bacon giver den gas hos Jimmy Fallon

Den kendte tv-vært, der overtog "The Tonight Show" efter fjernsynsveteranen Jay Leno i februar i år, mener da heller ikke, at hans lykke har været større, end den er for tiden.

- Jeg troede ikke, at det ville være så sjovt, som det faktisk er. Men alt bliver på en måde forstærket, når du har en baby. Livets volumen bliver skruet op. Jeg troede ikke, at jeg nogensinde kunne være så lykkelig, og det er sandheden, slutter komikeren.

Jimmy Fallon blev far til datteren Winnie ved surrogat i juli sidste år efter fem års kamp mod ufrugtbarhed. Den lille lykkebringer har han med konen Nancy Fallon, 47.

LÆS OGSÅ: Jimmy Fallon overtager "the Tonight Show"

Sponsoreret indhold