Hollywood24. marts 2014

Filmstjerne genskaber berømt dansescene

Det kan da godt ske, at han er fyldt 55 år og er blevet far til to, siden han spillede hovedrollen i den ikoniske dansefilm Footloose i 1984.
Jimmy Kennel skal være far igen
Jimmy Kennel skal være far igen
 Foto: All Over

Men den amerikanske filmstjerne Kevin Bacon har stadig sine 'moves' liggende i skuffen klar til brug. Det beviste skuespilleren, da han fredag aften overraskede både publikum og seere til det amerikanske talkshow "The Tonight Show". Det skriver blandt andre Daily Mail.

Læs også: GLAD FELIX: SKAL VÆRE FAR IGEN

- I år markerer 30-året for en af hans mest elskede film, "Footloose". Hvilket minder mig om, at jeg hurtigt lige skal nævne, at dans er blevet forbudt her på showet, sagde vært Jimmy Fallon foran et tydeligt skuffet og buhende publikum.

Og for at understrege det ulovlige i den farlige dans, havde Fallon fået fremstillet en oldgammelt udseende papyrusrulle, der tilsyneladende var showets regler.

Læs også: MIKKEL KESSLER ER BLEVET FAR: SE DEN LILLE NYE KESSLER-BABY
Men Bacon var på ingen måde klar til at finde sig i et show uden dans.

- Stop en halv. Det her er "The Tonight Show", der bliver nødt til at være dans, udbrød han fra venterummet bag scenen, hvor han stod klar til at gøre sin entré.

Læs også: HOLLYWOOD-SKUESPILLER: KENDISLIVET ER BIZART

Og entré gjorde han i den grad. Gennem en række dansescener direkte kopieret fra filmen lykkedes det den rebelske skuespiller at efterlade enhver tvivl om hans fortsatte energi i støvet.

Se Kevin Bacons formfuldendt nostalgiske entré her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTubeNewspaq

Sponsoreret indhold