Hollywood20. maj 2016

Tom Hanks: Jeg har været en idiot

Skuespilleren Tom Hanks kan kun skyde skylden på sig selv, når det kommer til hans alvorlige sygdom.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5661985d.jpg
 Foto: All Over

Det er ved at være nogle år siden, at Tom Hanks fandt ud af, at han har sukkersyge - type 2 diabetes. Han fik diagnosen i 2013.

Og den 59-årige skuespiller er ikke i tvivl om, at det helt og holdent er hans egen skyld, at han i dag lider af sukkersyge. Der er ingen bortforklaringer fra Tom Hanks’ side:

- Jeg er en del af den dovne generation i USA, som helt blindt har ladet stå til, og nu er jeg syg af den grund. Jeg har været tyk. I har set mig i film - I ved, hvordan jeg har set ud, og jeg har været en gennemført idiot, siger han ifølge Metro til Radio ABC.

- Jeg troede, jeg kunne slippe, hvis jeg bare fjernede bollerne fra mine cheeseburgere, men det viser sig, at det kræver lidt mere end det, lyder det fra Tom Hanks, som dog har taget sygdommen meget alvorligt.

Med den rette kost og et vægttab kan han nemlig blive rask igen

- Min læge har sagt, at hvis jeg rammer min mål-vægt - så kan jeg komme af med min Type 2 diabets.

Selv ved han godt, at det har været hans hang til alt for god mad, der har fået ham i fedtefadet. Han blev nemlig far i en tidlig alder (som 21-årig, red.), så der har ikke været mulighed for at feste for vildt i hans unge dage.

- Jeg er heldig på den måde, at jeg fik børn tidligt, så jeg kunne ikke tage mig den luksus at blive høj hele tiden - og jeg drak heller aldrig særligt meget. Jeg har aldrig været det, man kan kalde en fordrukken artist.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_83.png

Sponsoreret indhold