Hollywood 22. januar 2016

Kris Jenner glad for Rob Kardashians sukkersyge

At Rob Kardashian har fået konstateret sukkersyge var en lettelse for hans mor, Kris Jenner
Foto: All Over

Efter lang tids spekulation over, hvad der var galt med Rob Kardashian, som har haft en markant vægtøgning, kom det frem, at han har sukkersyge.

Samtidig har Rob Kardashian holdt sig fuldstændig væk fra offentligheden – meget atypisk for den ellers meget selvpromoverende Kardashian/Jenner-familie. Og det har fået både familie og fans til at bekymre sig meget.

Den anden dag gav Rob dog lyd fra sig i form af et billede på instagram, og nu er hans mor Kris Jenner ude og sige, at det var som en gave fra gud at finde ud af, at Rob har sukkersyge.

- Det var næsten en lettelse. Nu kan han gøre noget. Så det er som en gave fra gud, og det er alt sammen godt, siger Kris Jenner til Access Hollywood ifølge Just Jared.

- En ting er at sige: “oh, jeg skal nok leve sundt”. Men så skal man virkelig også gøre det. Han er perfektionist, og det er en stor udfordring for ham at få vendt det hele. Men han kan gøre det, og derfor er det gode nyheder. Han kan ændre det og blive meget sundere, siger 60-årige Kris Jenner om sin 28-årige søn. 

Sponsoreret indhold