Hollywood10. marts 2015

Tom Hanks skal være popstjerne

Snart kan vi se ham mere dansende og syngende end nogensinde i Carly Rae ”Call me maybe” Jepsens nye musikvideo
Tom Hanks
Tom Hanks
 Foto: All Over PressScarlett Johansson, Bruce Willis og ikke mindst Christopher Walken er blandt de skuespillere, der har medvirket i musikvideoer fra popartister.

Og nu overrasker ingen ringere end Tom Hanks ved at gøre det samme.

Den 56-årige Hollywood-veteran medvirker i teenage-idolet Carly Rae Jepsens nye musikvideo til nummeret "I Really Like You."

Det krævede ikke tiggergang hos Hanks, som overraskende har drømt om sådan en rolle. Han er nemlig gode venner med Jepsens manager, Scooter Braun.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber filmer Tom Hanks på dansegulvet

- Braun fortalte Hanks, at jeg ville have en mandlig hovedperson, som skulle synge min sang i musikvideoen, og at jeg syntes, det ville være komisk og sjovt, hvis det var en fuldstændig uventet person, forklarer den 29-årige canadiske sangerinde til ABC News og fortsætter:

- Tom spurgte efterfølgende Scooter, hvorfor han aldrig var blevet spurgt, og da Scooter ringede til mig tre dage før jul og foreslog Tom Hanks, tænkte jeg, at juleaften var kommet tidligt i år, siger Jepsen.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas: Tom Hanks har et godt øje til min kone

Selv om sangerinden og skuespilleren allerede havde mødt og hilst på hinanden før til Brauns bryllup, skulle der alligevel en drink til at dulme Rae Jepsens nerver inden optagelserne med legendariske Hanks.

- Vi fik en cocktail og snakkede resten af aftenen, så det var helt fint, selv om det var en akavet begyndelse, siger sangerinden.

LÆS OGSÅ: Tom Hanks: Bekymret for Thure Lindhardt

I videoen mimer Hollywood-veteranen til Rae Jepsens nummer, mens han danser rundt i gaderne. Til sidst i videoen møder Hanks sangerinden, og sammen danser og synger de nummeret slut.

Tom Hanks har vundet to Oscar-statuetter for sine hovedroller i filmene "Forrest Gump" og "Philadelphia."

Se videoen til "I Really Like You" her.

Sponsoreret indhold