Hollywood2. juni 2015

Tjente 2.700 millioner kroner

David Letterman har penge nok til at gå på pension
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/letterman_aop.jpg
 All Over

Det er kun få uger siden at hele amerikas store talkshow-vært sagde farvel efter 33 år som sjov mand.

Men David Letterman kan roligt fortsætte med at grine. De mange år på skærmen har nemlig gjort den populære vært til en yderst holden mand. Ifølge Celebrity Networth står der 2.700 millioner kroner på den tidligere CBS-stjernes konto.

Formuen er bygget op gennem først "Late Night with david Letteman" og senere fra 1993"The Late Show with David Letteman" der kørte over skærmen ikke mindre end 6028 gange.

68-årige Letterman har tidligere udtalt, at han ikke ved, hvad han nu skal lave, men med den bankbog kan han roligt gå på pension. I lighed med flere andre ekstremt rige amerikanere i mediebranchen har David Letterman været så kløgtig at starte sit eget produktionsselskab ved navn WorldWide Pants.

Det står bag serien "Everybody Loves Raymond" og et andet talkshow ved navn "The Late Late Show with Craig Ferguson", som han bliver ved med at tjene penge på.

De mange millioner er blandt andet investeret i ejendomme flere steder i USA, og så er han også medejer af Rahal Letterman Racing der kører Indycar-løb.

Sponsoreret indhold