Hollywood12. december 2014

David Letterman bekræfter: Jeg stopper til maj

Efter 32 år som vært er det tid til pension for ’Late Show’-værten
Efter 32 år som vært er det tid til pension for ’Late Show’-værten
Efter 32 år som vært er det tid til pension for ’Late Show’-værten
 Foto: AOP
Med 32 års erfaring som talkshowvært er det en levende tv-legende, der til maj går på pension.

Den 20. maj stopper David Letterman nemlig som vært på CBS' populære program "Late Show". Når sidste afsnit ruller over skærmen, har Letterman været vært for i alt 6028 talkshows, og det er altså tilstrækkeligt for den 67-årige fjernsynsveteran.

Det skriver Deadline.com.

LÆS OGSÅ: David Letterman håner tiger

- Folk spørger mig konstant om, hvornår jeg har tænkt mig at stoppe. Og jeg svarer altid, at når showet stopper med at være sjovt, venter jeg 10 år, og så trækker jeg mig tilbage, sagde den spøgefulde Letterman, da han offentliggjorde sin forestående pension.

Og ifølge Letterman selv er den tid så åbenbart kommet nu. Spørger man den administrerende direktør hos tv-stationen CBS Leslie Moonves, er showet dog stadig magisk.

LÆS OGSÅ: Joaquin Phoenix viser yogastiling frem på TV

- Det kommer til at blive enormt svært at sige farvel, men jeg ved, at vi alle kommer til at sætte ekstra meget pris på de sidste shows, Dave kommer til at lave, inden han går på pension, siger han.

Selv om værten "Late Show" holder op, betyder det ikke, at programmet stopper. Manden bag "The Colbert Report", Stephen Colbert, overtager nemlig Lettermans varme sæde.

Sponsoreret indhold