Hollywood 9. oktober 2009

David Letterman: Han skal dømmes for sexchikane

Kendt feminist og advokat går i rette med talkshowværtens bekendelser om flere affærer med ansatte
Det er ikke kun de ansatte, men også gæsterne i "The Late Show" - her Madonna - der kan få kys af Letterman
Det er ikke kun de ansatte, men også gæsterne i "The Late Show" - her Madonna - der kan få kys af Letterman
Foto: All Over

Nok er seertallene på "The Late Show" eksploderet, efter at værten David Letterman live og uden blusel har erkendt, at han har haft sex med ikke kun én, men flere af sine kvindelige ansatte. Alligevel er det bestemt ikke alle amerikanere, der synes, at det bare er okay, fedt og i orden.

Nu begynder feminister, religiøse fundamentalister eller almindeligt reaktionære at bide fra sig.

Forrest blandt kritikerne står den kendte advokat og feminist Gloria Allred, der vil slæbe den liderlige Letterman i retten.

- Din antydning af, at du har haft sex med mere end én kvinde fra din medarbejderstab, kan få dine ansatte til at tro, at "sexuel favorisering" er udbredt på din arbejdsplads. Hvis det er sandt, mener jeg, at din opførsel er forkert og potentielt i konflikt med loven - selv hvis dine seksuelle forhold til medarbejderne var gensidige og romantiske, skriver Allred ifølge B.T. på radaronline.com.

Andre påtaler Lettermans hykleri - uden dog at kalde det ulovligt. Men enhver, der har fulgt Lettermans show gennem årene, ved, hvordan han gang på gang med sarkasme og ironi har hængt prominente amerikanere ud og på det nærmeste krævet dem fyret i forbindelse med deres utroskab.

Sponsoreret indhold