Tisser Kanye West på dette billede?

Kim Kardashian fniser, mens Kanye West \

Kim Kardashian fniser, mens Kanye West "tisser".

Foto: All Over Press

Tissetrangen overmandede øjensynligt Kanye West, 40, da han forleden ankom til et varehus i Los Angeles, hvor han og konen Kim Kardashian, 37, skulle til foto shoot.  

Faderen til tre kunne åbenbart ikke holde sig, til de kom ind i varehuset, og til Kim Kardahians - og fotografernes - store morskab så det ud til, at rapperen urinerede midt på gaden. 

Det kan dog også være, at parret - der konstant bliver jagtet af fotografer - bare fik lyst til at tage pis på fotograferne, det spekulerer både Hollywood Life og TMZ i. I hvert fald er der ikke blevet foreviget nogen stråle, der kunne indikere, at Kanye West rent faktisk trådte af på naturens vegne midt på offentlig gade. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Tisser Kanye West, eller tager han bare pis på fotograferne? Foto: All Over Press

Tidligere i dag viste Kim Kardashian deres nyfødte datter Chicago frem for første gang

Det var tilbage i januar, at Kim Kardashian og Kanye West blev forældre for tredje gang, da lille Chicago kom til verden.

Men indtil videre er det ikke meget, vi har fået lov til at se af datteren.

Faktisk har Kim kun vist Chicago frem en enkelt gang, og der var det slet ikke hende selv, der viste datteren frem. Det var nemlig, da de var med i Kylie Jenners babyafsløringsvideo.

Men nu viser Kim så endelig datteren frem. 

- Baby Chicago, skriver realitystjernen til et billede af hende og datteren, som hun har lagt på Instagram. 

Artiklen fortsætter efter billedet

 

Baby Chicago

Et opslag delt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) den

Kim og Kanyes lille pige, Chicago, kom til verden med en kampvægt på omkring 3.300 gram tilbage i januar. Hun kom til verden ved hjælp af en surrogatmor, Kim har altså ikke selv været gravid med datteren

Det amerikanske medie TMZ fortalte i forbindelse med fødslen at Kim Kardashian var til stede under hele fødslen, der fandt sted på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, og det var også Kim Kardashian, der holdt den lille ny som den første.

Ægtemanden Kanye West var også på hospitalet, men holdt sig bag et forhæng, mens selve fødslen fandt sted.

Kim Kardashian og Kanye West, der blev gift ved et overdådigt bryllup tilbage i maj 2014, havde i forvejen børnene North og Saint. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close