Hollywood7. februar 2018

Det skal Kylie Jenners nyfødte datter hedde

Kylie og Travis er enige om navnet til den lille ny
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kylie-jenner-07022018.jpg
 Foto: All Over Press

Puha!

Nu har vi ventet i over et halvt år på det barn efter Kylie Jenners hemmelige graviditet.

Men heldigvis skal vi ikke vente længere på at få at vide, hvad Kylie og Travis Scotts lille datter, der blev født den 1. februar, skal hedde.

Kylie har heldigvis genoptaget sin heftige brug af Instagram efter fødslen, og hun har lagt et foto ud, hvor den lille datter med sin ene lille hånd griber fat om sin mors tommelfinger, hvor den pink neglelak selvfølgelig matcher datterens dragt i baggrunden - det er jo ikke for ingenting, at man er et modeikon.

'Stormi Webster', står der til billedet, og det er navnet på den lille unge dame, som vi helt sikkert kommer til at se mere til i fremtiden.

Efternavnet 'Webster' stammer fra farmand rapperen Travis Scott, der er døbt Jacques Webster.

Efter blot otte timer på instagram har billedet allerede opnået næsten 11 millioner likes, men Kylie har jo også 103 millioner følgere på det sociale medie.

Kylie: - Undskyld, jeg holdt det hemmeligt

Det var søndag, kort før Super Bowl skulle begynde, at den yngste 'Keeping Up With The Kardashians'-søster afslørede, at hun havde født 'en smuk og sund datter'.

Indtil da havde Kylie holdt graviditeten hemmelig og ikke på noget tidspunkt bekræftet, at hun var gravid.

Hun undskyldte over for sine fans, at hun havde holdt dem hen, men fortalte, at hun havde holdt den glædelige begivenhed hemmelig, fordi hun havde brug for at forberede sig på den livslange rolle som mor på den mest positive, stress-fri og sunde måde, hun kunne forestille sig, og det var ved kun at afsløre over for de allernærmeste, at hun ventede sig.

- Jeg vidste, at barnet i min mave ville kunne føle, hvis jeg var stresset, så jeg holdt det hemmeligt for den lille piges skyld, siger Kylie, der selv har været en offentlig person, siden hun var blot ni år gammel.

Om graviditeten siger hun, at det havde været den smukkeste, inspirerende og omvæltende oplevelse i hendes liv, og at hun rent faktisk 'kommer til at savne det'.

Kylies søster, Kim Kardashian blev via en rugemor mor til sit tredje barn, datteren Chicago, i januar, og hendes søster Khloe Kardashian er sat til at føde om to måneder.

GALLERI - hjemme hos Kylie Jenner i Beverly Hills:

Hjemme hos Kylie Jenner i Beverly Hills, juli 2017

Sponsoreret indhold