Tiger Woods: Skilsmisse kan koste 1,5 mia. kr.

Skulle en skilsmisse blive en realitet, får fru Woods grund til at smile hele vejen til banken

Skulle en skilsmisse blive en realitet, får fru Woods grund til at smile hele vejen til banken

Foto: All Over

Tiger Woods er Mr. Perfect.

I alle tilfælde har han officielt været det, indtil han forleden nat kørte galt. Så krakelerede den ellers så blanke facade. Billedet af, at golfspillere er sådan nogle "pæne, regelrette og ordentlige" mennesker er blevet rystet - akkurat som vores egen Thomas Bjørn har rokket ved glansbilledforestillingerne på det seneste.

Med ét var Tigers fantastiske sportslige resultater, hans ulastelige ægteskab og hans milliardindtægter ikke længere det vigtige.

Ud af ingenting dukkede 3 "elskerinder" op, som hver især bekendte over for pressen, at de havde haft sex med Tigeren.

Ifølge rygterne skulle det netop være et skænderi med konen, svenske Elin Nordegren, om hans utroskab, der skulle være gået forud for hans hasarderede kørsel uden for hjemmet i Florida.

Skulle hele miséren udløse en skilsmisse, kan det blive rigtigt dyrt for verdens bedst betalte sportsmand.

Da de 2 blev gift den 5. oktober 2004, lavede de en ægtepagt, der sikrer Elin Nordegren 300 mio. dollars, skriver Ekstra Bladet. Det svarer til 1,5 mia. kr.

Tiger og Elin har 2 børn sammen, Sam Alexis Woods, der er 2 år, og Charlie Axel Woods, der stadig er en baby på bare 10 måneder.

Ægteparret har deres hjem i Vindermere lige uden for Orlando, Florida. Ud over det ejer de ejendomme i Jackson, Wyoming, Californien og Sverige. Ligesom de har et "sommerhus" på Jupiter Island i Florida, der er vurderet til den nette pris af 39 mio. dollars - 200 mio. kr. Og hvis de skulle blive trætte af at have fødderne solidt plantet på jorden, kan de bare tage en tur i deres 50 meter lange luksusyacht - den er anslået til at koste 22 mio. dollars - 110 mio. kr.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close