Hollywood2. december 2009

Tiger Woods: Se elskerinden

Golfstjernens hemmelige sexpartner taler ud
Af af
Tiger Wood har plettet sit pæne image
Tiger Wood har plettet sit pæne image
 Foto: All Over

I mange år har golfvidunderet været nærmest synonym med "sådan en pæn familiefar til 2" langt væk fra skandaler. Det er imidlertid godt og grundigt overstået nu.

Efter han kørte galt i Florida oven på et påstået skænderi med hustruen, 29-årige Elin Nordegren, har rygterne svirret om diverse udenomsægteskabelige affærer.

Hed sex

Nu står en af de påståede elskerinder, 24-årige servitrice og realitystjerne Jaimee Grubbs, frem og fortæller om sit og Tigers hede forhold.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/kendte-udland09/december/tiger-woods-elskerinde-jaim-jpg.jpg- Senest i sidste måned sagde han til mig, at vi kom til at være sammen for altid, skal hun have sagt ifølge The Sun.

Ifølge Jaimee Grubbs mødtes de i Las Vegas og var sammen første gang kort efter på et hotelværelse i San Diego i april 2007. Siden har de været sammen omkring 20 gange.

Elskede det

- Vi havde det fantastisk sammen. Jeg elskede det, men vidste godt inderst inde, at det aldrig kunne blive os, siger hun.

Servitricen hævder at have omkring 300 hede voicemails, sms-beskeder og billeder fra den 33-årige golfstjerne. En af de sidste var dog knap så sexet: "Min kone har haft fat i min telefon og gennemgået beskederne. Hun ringer måske til dig. Gør mig en stor tjeneste at slette dit navn fra voicemail. Hurtigt".

Et par dage efter kørte Tigeren galt, og nu er han blevet dømt for hensynsløs kørsel, og Jaimee snakker løs om affæren. Alligevel siger hun kry, at hun håber, de kan være venner, uanset hvad der sker med hans hustru Elin.

Sponsoreret indhold