Hollywood21. februar 2018

"Teen Mom"-Jenelles mand fyret af MTV

Jenelle Evans' mand, David Eason, er blevet fyret af MTV, efter han skrev homofobiske beskeder på Twitter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9028015ev.jpg
 Foto: All Over Press

MTV har fyret David Eason, der er gift med "Teen Mom"-stjernen Jenelle Evans.

Det sker, efter han sendte homofobiske beskeder ud på Twitter.

Det skriver E!Online.

Det hele startede, da en Twitter-bruger skrev til David, at han ikke skulle lade våben flyde frit i hjemmet, når der var børn til stede. Det fik David til at se rødt.

- Og hvad får dig til at tro, at du har ret til fortælle mig, hvordan jeg skal opdrage mine børn? Fordi du tror, at du kender mig? Hvorfor går du ikke hen og fortæller homo- og transseksuelle forældre, at de skal lære deres børn bedre moral. Oh, jeg har glemt, at det skal forestille at være normalt, skrev David i et tweet, der hurtigt fik flere Twitter-brugere til at spørge ind til hans holdning til homoseksuelle, og om han ville lære sine børn at hade dem.

Til det svarede David:

- Nej, jeg vil lære dem ikke at associerer med på nogen måde... Hvis du ligger med en hund, så får du lopper, skrev han.

Det fik hurtigt mange brugere til tasterne, og der blev blandt andet startet en underskriftsindsamling for at få David Eason fyret fra MTV.

Og det lykkedes. MTV valgte nemlig sent i går aftes at fyre David.

- David Easons personlige kommentarer reflekterer ikke holdningerne hos MTV. Med kun seks uger tilbage i produktionen af "Teen Mom 2" afslutter vi vores aftale med ham, skriver MTV i en pressemeddelelse.

David Eason har efterfølgende lukket sin Twitter-profil, ligesom Jenelle Evans har været ude og undskylde på hans vegne.

- David forstod ikke, hvor stødt folk ville blive, ligesom han heller ikke vidste, hvordan Twitter fungerer. Nu da han forstår, at hans stemme er virkelig stærk i medierne, har han lukket sin konto. Han har accepteret, at han nu vil holde sine kommentarer for sig selv. David hader ikke folk fra LGBT-samfundet. Min gamle manager var homoseksuel og plejede at være en af min og Davids tætte venner. Vi er kede af de kommentarer, der er kommet frem, skriver Jenelle i en besked til TMZ.

I strid med alle

Jenelle Evans og David Eason blev gift i efteråret. Han er far til hendes datter Ensley.

Men selvom det ser ud til, at Jenelle er faldet lidt ro, efter hun igen har fundet kærligheden, så har hendes liv været fyldt med kontroverser de seneste år.

Blandt andet har hun været i en langstrakt kamp med sin egen mor. Jenelles mor, Barbara, har nemlig haft forældremyndigheden over Jenelles ældste søn Jace, og i mange år forsøgte Jenelle at få forældremyndigheden tilbage.

Sidste år indgik de et forlig, der gjorde, at Barbara ikke længere kunne holde Jace fra at se sin mor.

Stridigheden gjorde dog, at Barbara ikke var inviteret med til Jenelles bryllup.

Sidste år kom der så endnu en sag mod Jenelle. Farmoren til hendes søn Kaiser beskyldte nemlig Jenelle for at være voldelige mod sit eget barn.

Sponsoreret indhold