Hollywood8. september 2016

Taylor Swift smiler efter bruddet med Hiddleston

Status på første-dagen efter bruddet med Tom Hiddleston: Taylor Swift ligner ikke en kvinde med et knust hjerte!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/p_8.20113705.jpg
 Foto: All Over Press

Der er ingen tid til kærestersorger, når man hedder Taylor Swift.

Dagen efter bruddet mellem Taylor Swift, 26, og Tom Hiddleston blev offentliggjort, var det en smilende Taylor, der mødte pressen i New York. Hun valsede ned ad Manhattans gader, som om intet var hændt - det så ligefrem ud til, at hun var mere lykkelig end dagen før.

Hele tirsdagen fyldte historien om det pludselige brud mellem de to stjerner alt i både de amerikanske og britiske medier.

Flere ugeblade skrev, at Hiddleston, 35, krævede, at Taylor skulle ankomme til Emmy-prisuddelingen i slutningen af måneden sammen med ham på den røde løber i Los Angeles.

Det var dråben for Taylor, der længe havde haft mistænkt Tom for at bruge forholdet som en slags kickstarter for at gavne sin egen karriere. Andre medier skriver dog det helt modsatte - at det var den engelske skuespiller, der var træt af, at Swift hele tiden ville eksponeres, så hvad der reelt set er op og ned i det hele er ikke helt til at sige.

Taylor og Toms romance varede officielt i tre måneder, men reelt i godt og vel fire. De nemligmødte hinanden til modefesten, "Met Gala" i New York i maj - og indtil august har de været sammen konstant og over hele verden. Lige indtil Tom tog til Australien for at indspille filmen Thor-film.

Se billeder fra eks-parrets første dates her:

Taylor Swift på date med Tom Hiddleston

Sponsoreret indhold