Hollywood 30. juni 2016

Udnytter Tom Hiddleston Taylor Swift?

Taylor Swift og skuespilleren Tom Hiddleston lægger ikke skjul på deres romance, men det hele kan være spil for galleriet.
Foto: AOP

Det er ikke engang en måned siden, Taylor Swift, 26, blev single efter et over ét år langt forhold med dj’en Calvin Harris, men der er allerede en ny mand i sangerindens liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For nylig kom der nemlig billeder frem af Swift, der delte mundvand med den britiske skuespiller Tom Hiddleston, 35, på en strand på Rhode Island, og siden da er parret blevet fotograferet på romantisk tur i både England og Italien.

Hiddleston har været en af de helt store kandidater til at efterfølge Daniel Craig som den næste James Bond, og måske er det derfor, han nu slår kløerne i Swift.

– Tom er ikke dum. Han ved, at hvis han er sammen med Taylor, så vil det give ham den bedste mulighed for at sikre rollen. En romance med den største popstjerne på jorden sikrer dig fantastisk meget omtale, og det kan kun styrke hans mulighed for at få rollen. Det vil helt sikkert gøre ham til en mere klar favorit foran Aidan Turner, Idris Elba og Tom Hardy, som alle er blevet nævnt, forklarer en kilde til Hollywood Life.

I galleriet nederst på siden kan du se det søde par på date.

Taylor Swift på date med Tom Hiddleston

Sponsoreret indhold