Taylor Swift sælger villa og tjener millioner

Taylor Swift.

Taylor Swift.

Foto: All Over Press

Der er gang i boligmarkedet i Hollywood for tiden. 

Forleden købte Ben Affleck en stor villa til 120 millioner kroner, og nu har Taylor Swift så valgt at sælge sin villa i Beverly Hills.

Sangerinden kommer til at smide en ordentlig pose penge i lommen ved salget. 

Det skriver bolighjemmesiden Trulia

Huset købte hun tilbage i 2012 for 11 millioner kroner, og i dag, bare seks år senere, har hun solgt huset igen for 18,3 millioner kroner. 

Taylor kan altså smide mere end syv millioner kroner i hendes i forvejen fyldte lommer. 

Det store hus er på hele 270 kvadratmeter, og det er bygget tilbage i 1959. Det er desuden ikke det første hus, som Taylor sælger i år. 

Hun har nemlig tidligere i år solgt et hus i Beverly Hills, som hun fik 25 millioner kroner for. Det hus nåede aldrig at nå markedet, da der allerede stod en køber klar i kulissen. 

Hus til 169 millioner kroner

De to huse, som hun har solgt i år, er slet ikke i nærheden af at være ligeså store og grandiøse, som det 1000 kvadratmeter store hus, som hun også ejer i Beverly Hills

Stjernen købte i 2015 det lækre landsted af Hollywood-producer Samuel Goldwyn for 25 millioner dollars, hvilket svarer til 169 millioner danske kroner.

I efteråret havde hun endnu en gang den store pengepung fremme, da hun smed 115 millioner kroner efter et byhus i New York

Taylor holder kæresten hemmelig

Taylor Swift har i over et år dannet par med skuespilleren Joe Alwyn

Men hun har indtil videre valgt at holde ham hemmelig. Derfor har man ikke set dem dukke op på en rød løber sammen endnu. 

Det skulle angiveligt være Taylors meget offentlig brud med Calvin Harris og Tom Hiddleston i 2016, der er skyld i, at stjernen nu vælger at gå stille med dørene. 

Du kan se billeder af nogle af Taylors gamle flammer og kærester i galleriet herunder

Taylor Swifts eksfyre og flammer

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close