Hollywood29. marts 2016

Jubii! Take That genopstår – og Robbie melder sig også klar

Det million-sælgende boyband Take That er igen klar til at få pigerne til at skrige og hvine, når de til næste år vil turnere i forbindelse med deres 25 års jubilæum. Først var kun Gary, Mark, og Howard klar, men nu er også Robbie ”back for good”
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.00925988_-_kopi.jpg
 (Foto: All Over)

Var du en af dem, der knuselskede Gary, Mark, Howard, Robbie og Jason? Og har du altid drømt om den dag, hvor alletiders Take That genopstod?

Ja, så er der jo gode nyheder! Mark, Gary og Howard har nemlig allerede meldt sig klar til at få pigerne til at skrige og hvine igen, når de til næste år drager på turné i forbindelse med deres 25 års jubilæum.

Og nu er der så endnu mere godt nyt!

For gruppens rebel og badboy – Robbie Williams – er nu også ”bad for good”! Jubiii...!

Du kan se billeder af de fem skønne drenge i Take That i bunden af denne artikel.

Robbie Williams har ifølge det britiske medie Daily Star meddelt, at han vil joine bandet, når det begiver sig ud på en ”greatest hits tour” rundt i Europa i 2017.

Det er dog stadig uvist, om ”Let Me Entertain You”-sangeren vil være med under hele turneen, men ifølge det britiske medie Metro er han altså klar til at få pigerne til at skrige under koncerterne i England.

- Robbie elsker at være sammen med sine tidligere bandmedlemmer og har valgt at tage på turné med dem i stedet for at lave endnu en solo-turné, som han nogle gange finder ensomt, udtaler en kilde ifølge det britiske medie.

Gary Barlow har tidligere udtalt, at han ville elske at få Robbie ombord, men at han ikke tror, at Jason Orange er klar. Jason har også tidligere udtalt, at han ikke længere vil være en del af ”musikindustrien”.

- En Greatest Hits med alle ville være fantastisk, men personligt kan jeg ikke forestille mig, at Jason kommer tilbage de næste par år, har Gary Barlow tidligere udtalt til The Sun.

Take That blev dannet i Manchester i 1990 og blev af BBC beskrevet som ”det mest succesfulde britiske band siden The Beatles, elsket af gamle såvel som unge”. Bandet fik tusindvis af fans over hele verden – og solgte millioner af plader.

Du kan se billeder af de fem skønne drenge i Take That i bunden af denne artikel.

I 1995 valgte gruppens altoverskyggende badboy – Robbie Williams – at forlade bandet – til stor sorg for tusindvis af fans over hele verden. Sorgen kulminerede, da bandet året efter gik i opløsning.

I 2005 udgav Take That opsamlingsalbummet "Never Forget – the ultimate collection", der indeholdt et nyt nummer.

Og året efter – i 2006 – udgav de endnu et album ”Beautiful World”, som strøg direkte til tops på hitlisterne. Albummet indeholdt blandt andet hittet ”Patience”.

Du kan se billeder af de fem skønne drenge i Take That herunder:

Take That

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_16.png

Sponsoreret indhold