Hollywood25. september 2014

Åhh nej: Take That-stjerne forlader bandet

Den britiske popgruppe reduceret til trio
Af af
Take Thats manager er ikke glad
Take Thats manager er ikke glad
 Foto: AOPDer er trist nyt for alle Take That-fans over hele verden. Den populære gruppe bliver nemlig reduceret til en trio, efter at Jason Orange netop har meddelt, at han forlader gruppen.

Den triste nyhed meddeler bandet selv på sin hjemmeside, hvor det nu tidligere medlem forklarer, at hans beslutning har været længe undervejs. Allerede under bandets Progress Tour i 2011, hvor bandet også besøgte Danmark, begyndte Jason Orange at overveje sin fremtid i det populære band:

- Jeg har brugt nogle af de bedste år af mit liv med Take That, og jeg vil gerne takke alle, der har været en del af min rejse - herunder mine bandkammerater, som jeg føler, er som brødre for mig. Min størst taknemmelighed går til alle de gode og venlige, smukke og evigt loyale fans af bandet, uden hvem intet af dette kunne have været muligt. Tak, lyder det blandt andet fra Jason Orange på bandets hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Take That-medlemmer afsløret i skattefusk

LÆS OGSÅ: Robbie Williams betalte sig ud af Take That

LÆS OGSÅ: Robbie Williams: Ja tak til Take That

De resterende medlemmer i bandet Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald er alle triste over Jason Oranges beslutning og havde håbet, at han havde skiftet mening:

- Dette har ikke været tilfældet, og vi nu nødt til at acceptere og fuldt ud respektere hans beslutning, som vi ved ikke været let. Jasons energi og tro på hvad dette band kunne opnå har gjort det til, hvad det er i dag, og vi vil for evigt være taknemmelige for hans entusiasme, engagement og inspiration gennem årene, lyder det fra de resterende medlemmer af Take That.

Gruppen blev skabt helt tilbage i 1989, og allerede fra start opnåede bandet stor succes og popularitet. I 1995 forlod Robbie Williams bandet - til stor chok og sorg for tusindvis af fans verden over.

Kort tid efter hans chokerende exit meddelte bandet, at de helt stoppede.

Ti år efter gjorde bandet comeback, dog uden Robbie Williams, som først vendte tilbage i 2010. I dag vil gavflaben stadig være synlig i bandet under enkelte koncerter og på enkelte plader.

Sponsoreret indhold