Take That-medlemmer afsløret i skattefusk

Howard Donald, Mark Owen og Gary Barlow har ikke givet skattefar sin del af kagen

Howard Donald, Mark Owen og Gary Barlow har ikke givet skattefar sin del af kagen

Foto: SE og HØRDet populære boyband Take That har tjent adskillige millioner kroner på deres musik. Men tre af bandets medlemmer har ikke betalt nok penge i skat.

Og det er ikke småpenge, musikerne har skjult for skattefar. Faktisk drejer det sig om helt op imod 63 millioner pund, hvilket svarer til knap 600 millioner danske kroner.

Det skriver The Times of London.

LÆS OGSÅ: Robbie betalte sig ud af Take That

Take That-medlemmerne Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen har sammen med bandets manager Jonathan Wilde brugt et firma ved navn Icebreaker Management til at snyde systemet.

- Icebreaker er, og det vidste alle de indblandede, en ordning lavet til at undlade at betale skat, siger dommer Colin Bishopp, som er ekspert i skattesager.

Det er dog uklart, hvorvidt medlemmerne af boybandet var klar over, at de bidrog for lidt til statskassen. Bandets juridiske rådgivere fortalte dem nemlig, at Icebreaker og de dertilhørende partnerselskaber førte lovlig forretning og ikke var designet som en måde at undgå at betale skat på.

LÆS OGSÅ: Så tyk var Gary Barlow

Musikerne fra Take That er langt fra de eneste, der har postet penge i Icebreaker Management. Faktisk har omkring 1000 investorer angiveligt brugt i alt 480 millioner pund på projektet.

De involverede kan ifølge The Times of London blive tvunget til at betale omkring 20 millioner pund tilbage.

LÆS OGSÅ: Mark Owen på rehab

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close